Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Prosjektleder, Riving, Rørlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3446 Siste år
1140 Siste 3 mnd
303 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering bad

Registrert Dato: Fredag 10. September 2010

FORESPØRSEL – OPPUSSING BAD
Vi skal pusse opp bad i sokkelen i Vakåsveien, Asker kommune. Byggeår 1982. Bilder vedlegges.

Badet er ca. 1,11m x 2,77m og skal totalrehabiliteres. Veggene består av mur mot yttervegg og antatt sponplate? mellom bad og soverom/gang. Det er i dag varmekabler i gulvet. Badet brukes som en del av utleieenhet.

Eksisterende baderomsinnredning, vask, toalett med mer skal fjernes. Alt av fliser og eventuelle bakplater skal fjernes. Takplater skal fjernes.

Badet bygges opp helt på nytt ihht gjeldende forskrifter og retningslinjer/bransjenormer. Nytt bad skal ha takplater og ellers fliser på vegger og gulv. Varmekabler i gulv.
Det kan bli aktuelt å skifte ut eksisterende rørsystemer. I dag mottar badet varmtvann fra varmtvannstank som står i (hoved)husets vaskerom. Vi ønsker å sette inn egen tank på utleiebadet, som skal gi varmtvann til dusjen og eventuelt føres videre til hybelkjøkken. Badet skal ha mekanisk avtrekk. Vinduet skal skiftes ut med nytt. Det skal sannsynligvis legges opp et ekstra stikk til vaskemaskin.
Vi har sett oss ut aktuelle innredninger, men ønsker også å få innspill fra dere.

Vi ønsker et samarbeid der dere påtar dere ansvar for alle søknader, og håndterer alle sider og samarbeid med rørlegger/elektriker/flislegger osv.

En befaring for å se badet anses som helt nødvendig for å diskutere løsninger og gi dere bakgrunn for å beskrive arbeidene og gi pris på disse.

Er dette av interesse ber vi dere snarest ta kontakt med undertegnede eller min mann på telefon for å avtale en befaring. Befaring(er) med aktuelle tilbydere planlegges gjennomført i løpet av uke 37.

Referanser og bransjetilknytning, fagbrev m.m. ønskes tilsendt før eventuell kontrakt. I tillegg til arbeidsbeskrivelse og pris, vil mulig oppstartstidspunkt og gjennomføringsevne vektlegges ved utvelgelse.

Til deres info skal vi senere i gang med å pusse opp minst ett bad og ett kjøkken i tillegg til det som nå er beskrevet. Antatt tidspunkt vinter/vår 2011.