Betong, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1788 Siste år
450 Siste 3 mnd
138 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering tilfluktsrom

Registrert Dato: Tirsdag 21. August 2012

Halden kommune har tre «store» offentlige tilfluktsrom som skal oppgraderes. Alle tre tilfluktsrommene Rødsfjellet, Skippergata og Oskleiva er fjellanlegg som er bygd/rehabilitert i 92/93, 85 og 87. Det vil si at tilfluktsrommene er bygd etter forskriftene av 1976.
Tilbyder skal gi pris på komplette arbeider i henhold til beskrivelse. Tilbyder må selv bygge inn de arbeidsoperasjoner, materialer, og leveranser som er nødvendige for å levere komplette arbeider. Tilbudet skal også inneholde alle nødvendige ytelser for rigg og drift
Rødsfjellet (Rockefjellet) er beregnet for 750 personer. Lokalene er organisert i 3 stoller i tre ulike høyder (koter). Lokalene er inndelt iht. forskriftene med nødutganger, sluser, krigsventilasjonsrom, nødstrømsaggregat rom og oppholdsrom. Tilfluktsrommet blir brukt som et «Rocke/musikk hus, med mange rom innredet for øving og innspilling av musikk samt konserter.
Skippergata er beregnet for 1000 personer. Lokalene er inndelt iht. forskriftene med nødutganger, sluser, krigsventilasjonsrom, nødstrømsaggregat rom og oppholdsrom. Tilfluktsrommet blir brukt som treningslokaler til Halden styrkeidrettslag.
Oskleiva er beregnet for 1000 personer. Lokalene er inndelt iht. forskriftene med nødutganger, sluser, krigsventilasjonsrom, nødstrømsaggregat rom og oppholdsrom. Tilfluktsrommet blir brukt som treningslokaler til Halden pistolklubb og klubbrom til Halden svømmeklubb.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betong, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Snekker

Leveranser, Materialer, Oppholdsrom, Pris

Halden, Østfold

Avsluttet: Onsdag 12. September 2012