Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rekrutteringstenester i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Rekrutteringstenester

Hordaland fylkeskommune (hfk) og Sogn og Fjordane fylkeskommune (sffk) går saman i ein ny fylkeskommune frå 1. Januar 2020. Ein sentral del av etableringa av den nye fylkeskommunen er å rekruttere ei ny toppleiargruppe, og besette strategisk viktige leiarstillingar i den nye organisasjonen. Til dette vil det bli behov for eksterne ressursar og det er ønskjeleg å inngå ein rammeavtale med ein leverandør om levering av rekrutteringstenester.
føremålet med anskaffinga
Hordaland fylkeskommune (hfk) og Sogn og Fjordane fylkeskommune (sffk) går saman i ein ny fylkeskommune frå 1. Januar 2020. Ein sentral del av etableringa av den nye fylkeskommunen er å rekruttere ei ny toppleiargruppe, og besette strategisk viktige leiarstillingar i den nye organisasjonen.
Til dette vil det bli behov for eksterne ressursar og det er ønskjeleg å inngå ein rammeavtale med ein leverandør om levering av rekrutteringstenester. Oppdraget vil omfatte rekruttering til toppleiarstillingar, mellomleiarar, fagpersonell og eventuelt anna personell som det er vanskeleg å rekruttere til, samt rådgjeving i forbindelse med innplassering av interne kandidatar. Vi anslår omfanget til 0-10 stillingar i året, men tek atterhald om endringar i volum.
For oppdraget skal det bli inngått rammeavtale med ein leverandør. Rammeavtalen si lengd vil vere 2 år. Oppdragsgjevar skal ha opsjon på forlenging av rammeavtalen i ytterlegare 1 +1 år, til saman maksimalt 4 år.
i heile avtaleperioden, vil oppdragsgjevar ha rett til å overføre heile eller deler av avtalen til den nye fylkeskommunen, sjølv om det inneber at oppdragsgjevar til dømes får nytt namn og nytt organisasjonsnummer.
Fullstendig skildring av leveransen følgjer av Vedlegg a - Kravspesifikasjon.
Verdien av anskaffinga er. Det vert understreka at oppgjeven verdi er basert på estimat frå statistikk og opplysningar frå oppdragsgjevar sine noverande leverandørar og eigne økonomidata. Det vert teke atterhald om endringar i volum, mellom anna med bakgrunn i budsjettsituasjonar som påverkar oppdragsgjevar sin aktivitet.
Hordaland Fylkeskommune har i dag ein rammeavtale for rekruttering til utvalde leiar-/fagstillingar. Denne avtalen vert eventuelt brukt på rekruttering til stillingar i Hordaland fylkeskommune som ikkje vi få vesentleg endra arbeids- og ansvarsområde i samband med at dei to fylkeskommunane vert slått saman. Den eksisterande rammeavtalen går ut i god tid før den nye fylkeskommunen er etablert.
Det vil ikkje bli høve til å gje alternative tilbod.
Anbud id:
549180
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Søndag 30. September 2018

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud