Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maler, Rengjøring, Riving, Vaktmester i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Rengjøring og overflatepreparering av objekter, samt fjerning av tagging

Oppdragsgiver har behov for en abonnementsordning som innebærer at leverandør har ansvar for å følge opp en rekke monumenter, kunstverk, installasjoner, samt benker, lyktestolper, skilt og søppeldunker i byrommet. Abonnementsordningen vil løpe slik at leverandør etter en fastsatt plan kontrollerer de opplistede objektene, utfører renhold, fjerner tagging, rapporterer og anmelder saken til politiet. Frekvens på hvor hyppig de ulike objektene trenger tilsyn vil variere og framkommer av vedlegg 7. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å tilføye eller fjerne objekter fra abonnementsavtalen ved endrede behov.
Oppdragsgiver har også behov for å bestille enkeltoppdrag for fjerning av tagging. Denne delen av avtalen vil omfatte oppdrag på alt abonnementsavtalen ikke omfatter. Oppdragsgiver har blant annet ca. 700 bygninger som vil være tilknyttet bruk av avtalen. Det vil også være aktuelt med ekstrautkallinger til objekter som inngår i abonnementsavtalen.
i tillegg har oppdragsgiver behov for å forhåndspreparere ulike objekters overflate for å forebygge skader. Dette vil være aktuelt både på bygningsmasse og ulik kunst og installasjoner. Objektene har forskjellig struktur og overflate, noe som krever spesialmidler og spesialkompetanse.
Anbud id:
571067
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Mandag 4. Mars 2019

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud