Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering, Rengjøring i Møre og Romsdal, Trøndelag

Formidlede anbud
 • 23678
  Siste år
 • 4098
  Siste 3 mnd
 • 1680
  Aktive nå
Møre og Romsdal, Trøndelag
Avsluttet

Rengjørings - og kantinetjenester for Statens vegvesen Region midt - Møre og Romsdal

Oppdragsgiver ønsker tilbud på levering av tjenester på renhold, kantine, matter, planter og påfyll/rens av kaffeautomater.
Renhold
Oppdragsgiver ønsker tilbud på levering av rengjøringstjenester til Statens vegvesen Region midt sine lokasjoner i Møre og Romsdal. Per i dag er det 12 lokasjoner fordelt rundt om i området der vi leier inn tjenester. Lokasjonene består av alt fra små kontrollstasjoner til større kontorsteder. Rengjøring skal kontrolleres ut ifra Den nordiske standard INSTA 800 (NS-INSTA 800 Rengjøringskvalitet – Målesystem for bedømmelse av rengjøringskvalitet).
Formålet med anskaffelsen er å få renhold av høy kvalitet slik at alle lokaler fremstår som presentable og rene. I tillegg er det viktig at renholdet foretas i henhold til gjeldende miljøkrav, og at alle bestemmelser om lønns- og arbeidsforhold blir fulgt, og at skatte- og avgiftslovgivningen følges.
Kantinetjenester skal leveres ved én av lokasjonene. Tilbyder skal levere alt fra tilberedning av kantinemat/møtemat, alle matvarer og drikke, oppbevaring av varer og mat, oppvask, samt renhold av kjøkken. Det kan være aktuelt i avtaleperioden å utvide med kantine ved flere lokasjoner, samt tilbud om tilkjøring av mat til mindre lokasjoner som anleggskontor og byggherrerigger.
Matter
Mange av lokasjonene skal følges opp med matter til gulv. Mattene leveres av tilbyder og renses avhengig av bruken.
Planter
Tilbyder skal kunne levere plantetjenester. Per i dag leveres det ikke til noen av lokasjonene.
Kaffeautomater
Ved lokasjoner vi har kaffeautomater vurderer vi om tilbyder skal levere tjenester på oppfølging av kaffeautomatene. Dette innebærer daglig påfyll av varene i og til automaten, vask av brett og holdere, samt ukesrens av maskinen.
Nærmere beskrivelse av anskaffelsen fremgår av Kravspesifikasjonen kapittel 2.
Anbud id:
506922
 • Sted:
  Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Heim, Rindal  Vis alle
 • Registrert:
  Fredag 2. Februar 2018

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal, Trøndelag

6 anbud