Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Maskinentreprenør, Transport i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Renovasjon i Grenland - balling av plast

Renovasjon i Grenland iks (RiG) inviterer til åpen tilbudskonkurranse om balling av kildesortert plastemballasje. Konkurransen omfatter
- transport fra det optiske sorteringsanlegget lokalisert på Bjorstaddalen Avfallsanlegg til tilbyders presse, retur av tømte kontainere.
- balling av plasten,
- mellomlagring før utkjøring og
- opplasting av baller for uttransport i hht. De til enhver tid gjeldende nedstrømsløsninger for RiG. Plasten har opprinnelse fra beboerne i kommunene Bamble, Porsgrunn, Siljan og Skien.
Avtaleperiode vil være fra 15. 8. 2019 til 14. 8. 2021 med oppdragsgivers opsjon på forlengelse i ytterligere ett+ett år.
Utsortert poser med plast er komprimert i 30 m3 komprimatorcontainere. Det fylles ca 1 komprimator-container hver virkedag (mandag - fredag). Containerne skal på bestilling transporteres til tilbyders anlegg. Her skal plasten balles i standard størrelse og mellomlagres i påvente av transport videre.
De tømte containerne returneres til Bjorstaddalens Avfallsanlegg ved ny henting. Oppdragsgiver eier plasten og kontainerne. Oppdragstaker bestiller på vegne av oppdragsgiver utkjøring av ferdige baller i henhold til etablerte rutiner. Oppdragstaker laster opp aktuelle transportører og utleverer nødvendige lastepapirer til sjåfør på vegne av oppdragsgiver.
Mellomlagring av plast før balling samt ferdig ballet plast, skal oppbevares på fast, rent dekke slik at kvaliteten ikke forringes under lagring.
Plasten er beregnet å ha et årsvolum på 650 tonn, med ønsket netto vekt per kontainer på 4 tonn. Annet avfall fra Bjorstaddalen omfattes ikke av anbudet.
Det vises også til kunngjøring på Doffin.
Anbud id:
564735
  • Sted:
    Porsgrunn
  • Registrert:
    Lørdag 19. Januar 2019

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud