Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Rørlegger, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4480 Siste år
1542 Siste 3 mnd
404 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av bad og vaskerom

Registrert Dato: Tirsdag 20. Oktober 2009

Bad på 4,6 kvm i dag bestående av baderomsmøbel med vask og dusjkabinett, malte plater og tregulv. Ønsket løsning/utførelse; Dusjkabinett, baderomsmøbel med to vasker og vegghengt toalett og varmekabler. Fliser på vegg og gulv med fuktsikring ihht våtromsnormen på gulv og våtsoner samt sluk. Skifte vindu. Montering av lampe og stikkontakt over vask/speil samt mulig montering av lys i tak. Montering av toalett, baderomsmøbel og dusjkabinett.

Vaskerom på ca 6,5 kvm i dag med vask og opplegg for vaskemaskin malteplater på vegg og flislagt gulv. Ønsket løsning/utførelse; Nytt flislagt gulv med varmekabler, sluk og fuktsikring ihht våtromsnormen. Sannsynlig endring av røropplegg for vask og vaskemaskin. Skifte ytterdør. Montering av lampe og 2 doble stikkontakter.

Oppdragsgiver fremskaffer baderomsinnredning (dusjkabinett, do og baderomsmøbel med vask), fliser samt vindu, dør og lamper. Alt av øvrig materiell må håndverker fremskaffe selv og inkludere i pristilbud.

Arbeidet kan starte tidligst 03.11.2009 og må ferdigstilles innen 27.11.2009. Eventuell befaring kan ikke foretas før 03.11.2009.

Vi ønsker et tilbud basert på en fast pris (inkl moms) for hele oppdraget inkl materialer. Tilbyder bes beskrive framgangsmåte, materialbruk, hvem som vil utføre arbeidet (inkl underleverandører), referanser på relevante oppdrag og sannsynliggjøre ferdigstillelse innen 27.11.2009.