Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Murer, Rørlegger, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2368 Siste år
628 Siste 3 mnd
151 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av baderom i Trondheim

Registrert Dato: Onsdag 08. Juli 2009

Boligen er fra 1976. Badet ble sist renovert i 1988, og er pr. i dag utstyrt med baderomsinnredning, gulvstående toalett, hjørnebadekar og dusjkabinett.
Gulvflate 7,7 m2 (ca. 3,5 x 2,2 meter).

Takstmannen skriver følgende om eksisterende bad:
Det påvises et søkk på midten av gulvet og setningssprekker i flis. Trolig skyldes dette at gulvet ikke er dimensjonert for tung påstøp. Det har tidligere blitt påvist lekkasjer i forbindelse med sluket som ble forsøkt utbedret lokalt for noen år siden, men dette ser ikke ut til å ha blitt utført på en tilfredsstillende måte. På undersiden er det synlige fuktmerker, i hovedsak av eldre dato, men ved stikkmålinger viser det noe fukt i merkene som ligger lavest.
Usikkert hva som er årsaken. Det benyttes nå dusjkabinett (etablert 2003) slik at overflater ikke eksponeres for fritt vann. Trolig skyldes det utette koblinger fra andre installasjoner som har avløp koblet direkte til sluket, evt lekkasjer i overgang membran/sluk. Membran ikke verifisert, men trolig ligger den under påstøpen. Badet anbefales utredet/oppgradert, både med bakgrunn i lekkasjer og alder generelt. Det anbefales også at gulvet forsterkes ved at det etableres en ekstra bærebjelke på undersiden av gulvet.

Det ønskes et tilbud på totalrenovering av badet som ivaretar bemerkninger og anbefalinger fra takstmannen. I det nye badet ønskes det flis på vegger og gulv, varmekabler i gulv, vegghengt toalett, badekar, baderomsinnredning inkl. servantplate med to servanter, ny belysning, mekanisk avtrekk og dusjhjørne med vegger av glassbyggerstein/flis. Det skal også settes inn en ny dør inn til baderommet.

Tilbudet skal fremstå som en totalentreprise med riving av gammelt bad og oppføring av nytt. Tilbyder må være sertifisert for bygging av våtrom.

Arbeidet kan påbegynnes 1. oktober. Ferdigstillelse senest 28. oktober 2009. Vennligst ta kontakt for mer informasjon.