Elektriker, Flislegger, Maler, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4831 Siste år
1200 Siste 3 mnd
320 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av gang og gjestetoalett

Registrert Dato: Tirsdag 07. September 2010

Kort informasjon om de to rommene vi ønsker å pusse opp:

1. Gang på 180x168 cm (minus hjørne på 39x17.5 cm), dvs. ca 2.96 kvm totalt. Det er i dag lagt små kvadratiske fliser på gulvet i gangen, og veggene er av gips med malt strietapet. Gangen har tre dører; ytterdør ut, dør mot toalett og dør mot stue.

2. Gjestetoalett på 176x117 cm, dvs ca 2.06 kvm totalt. Toalettet ligger direkte i tilknytning til gangen. Det er i dag lagt fliser på gulvet på toalettet, og klosettet står på gulvet (dvs ikke vegghengt). Veggene er av gips med malt strietapet. Vaskeservant (uten møbel) er montert på vegg. Toalettet har et vindu og dør mot gang. Toalettet er ikke våtromsgodkjent, og det er heller ikke nødvendig at det er dette i fremtiden.


Oppdragene vi ønsker utført er:

1. Fjerning av gamle fliser og legging av varmekabler i støp eller flislim og nye fliser i både gang og på toalett. Varmekablene kan ikke bygge mer enn maks 2 cm over dagens flisløsning (uten varmekabler), da vi ikke ønsker å måtte flytte dørene (bør helst bygge enda mindre). NB! Fliser er innkjøpt, stor type 30x60 cm. Vi ønsker at varmekabler på de to rommene skal ha separate kretser, med to individuelle termostater. Pr i dag er det lagt enkel gipsplate under eksisterende fliser, det må muligens være minst dobbel gipsplate for at gulvet skal være stabilt nok for såpass store fliser og man skal unngå sprekkdannelser?

2. I forbindelse med jobb 1 må gulvlister legges på nytt i begge rom. ). I gangen er et par av gulvlistene pr i dag kappet av (pga tidligere skyvedørsgardobe), her må det kappes til og legges nye lister. Så langt det er mulig er det ønskelig at eksisterende gulvlister benyttes.

3. Fjerning av gammelt klosett og tilkobling av nytt, vegghengt klosett (dette tenker vi å kjøpe selv, evt kjøpe gjennom håndverker dersom det kan tilbys en type vi liker til en grei pris).Fremsiden av rammen ønskes kledd med materiale som holder vegghengt klosett (usikker på hva det er best å bruke her, mulig at det er best å flislegge fremsiden også). Det vil bli en ”kasse” som vil være noe bygget ut fra dagens vegg. Montering av ”benkeplate”/hylleplate i eik på toppen av denne kassen (så lik som mulig den som er på baderomsmøbelet). Frakobling av gammel vaskeservant og tilkobling og montering av nytt baderomsmøbel (NB! dette er kjøpt inn av typen Oakland Miller).

4. Montering av downlights i tak. Ønsker 3 lyspunkt på toalett og 4 lyspunkt i gang. Vi har kjøpt inn baderomsmøbel som må tilkobles dimmer sammen med øvrige downlights i tak. Takplate i gang har noe skader (etter demontering av en skyvedørsgarderobe), og det vil mest sannsynlig være aktuelt å bytte takplater. Både ved utbedring av eksisterende skader eller nye takplater må dette også sparkles. Ønsker å lekte ned taket så lite som mulig, så vil gjerne diskutere valg av lysarmatur.

5. I forbindelse med jobb 4 må det monteres taklister på nytt i begge rom dersom taket lektes ned. I gangen er et par av taklistene pr i dag kappet av (pga tidligere skyvedørsgardobe), her må det kappes til og legges nye lister. Så langt det er mulig ser vi for oss at eksisterende taklister benyttes.

6. Maling av tak, taklister, lister rundt dørere og vinduer og vegger i begge rom + ”kasse” for vegghengt toalett. I tillegg må alle listene fuges med malerfug (for å tette sprekker) før maling. Maling for vegger og lister har vi liggende.

Bilder kan oversendes på forespørsel.

Vi ønsker anbud på hele jobben eller deler av denne. Oppdraget ønskes utført så snart som mulig.

Tar gjerne imot for befaring, men fortrinnsvis tidlig morgen eller sen ettermiddag (evt kveld eller helg) pga jobb på dagtid.