Entreprenør i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

408 Siste år
113 Siste 3 mnd
39 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering/isolering av gulv mellom 2. etasje og loft og legging av nytt tak, thornegata 59, drammen

Registrert Dato: Onsdag 12. Mai 2010

Arbeid:
1. Fjerne eksisterende taktekning og lekter, slik at man kan montere undertak under tekningen.

2. Isolere mellom sperrer i skråtak nedenfor loftsbjelkelaget, for å redusere varmetapet fra leilighetene til loftet. Isolasjonstykkelsen blir bare 13 cm, som er mindre enn dagens krav til isolasjonstykkelser på 30-35 cm i nye boligtak. Tiltak for å øke isolasjonstykkelsen ut over tilgjengelig plass mellom sperrene er mulig, men er ikke tatt med her.

3. Sjekke/fjerne sopp fra eksisterende taksperrer før det isoleres mellom dem.

4. Montere ny vindsperre over isolasjon i skråtaket. Ny vindsperre festes til sperrene med en avstand på ca. 50 mm mellom vindsperra og det nye undertaket, slik at nytt undertak får tilstrekkelig lufting på undersiden. Ny vindsperre avsluttes slik at det er minst 200 mm vertikal avstand til overkant av loftsbjelkelaget. Ved raft må ny vindsperre klemmes mot vindsperresjiktet i veggen.

5. Tilrettelegge for gjennomlufting i luftespalten mellom ny vindsperre og nytt undertak, dvs. lage lufteåpninger ved raft.

6. Montere nytt, vanntett undertak med ny opplektet tekning. Undertaket bør ha en viss evne til å absorbere fukt. Utførelse avhenger noe av type tekning.

7. Sjekke fuktforholdene bak innvendig kledning der det har dryppet vann.

8. Nye takplater

9. Tette gjennomføringer:
• Montere tettelist i loftsluka og sørge for lukkemekanisme som gir god klem på tettelista
• Tette igjen avtrekk fra kjøkken
• Tette skorsteinsgjennomføring
• Generelt anbefales dampsperre mot kaldt loft. Dersom det ikke er dampsperre i himlingen, bør det vurderes å etablere et damptett sjikt.

Rapport fra Multikonsult som beskriver bygget, utbedringer som skal gjøres inkl. bilder av bygg og loft kan fås tilsendt på forespørsel.

Anbudet skal omfatte alle kostnader for å utføre dette arbeidet, fra riving av gammelt tak, fjerning og av gammelt materiale til ferdigstillelse av nytt isolert tak.

Tilleggsforklaringer til tilstandsrapport fra Multikonsult:
Rigg: Her er tenkt inkludert container til avfall og materiale fra eksisterende status som skal erstattes. Her inkluderes også riving og fjerning av nåværende materiale. I følge rapporten ble det ikke avdekket farlige stoffer eller materialer men bør tas hensyn til at det kan finnes. Prisen skal dekke helt til deponering. Det forutsettes også at stilas, inngjerding, sikring mot fukt og materiallagring er tatt inn i prisen som oppgis. Forsikringer og bankgarantier som sikring for arbeidene forventes å være i orden. Garantistørrelse vil bli spesifisert i kontrakt.

Takareal er på ca 140 m2.

Oppstart av prosjektet ønskes så snart som mulig. Prosjektet ønskes ferdigstilt innen utgangen av September 2010. Andre detaljer som for eksempel spesifisering av beregnet tidsbruk på prosjektet kommer vi tilbake til i selve kontrakten.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere