Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Renovering og oppgradering av orgel Borgund kyrkje

Vedlikehald og oppgradering av orgel i Borgund kyrkje.
Orgelet skal settast i fullgod teknisk og klangleg stand. Etter renovering skal det framstå som nytt. Det skal utførast reinsing, renovering av spelemekanikk med eventuell utskifting av slitasjedelar, og etterintonasjon.
i samband med bygging av dobbelregistraktur skal traktur, inklusiv sløyfer, bli ettersett og om nødvendig utbetra.
Orgelet er originalt intonert av Mogens Brunsnæs i 1981. Det er ikkje utført intonasjonsarbeid sidan orgelet var nytt. Intonasjonsarbeidet skal bli utført slik at orgelets opprinnelege intonasjon blir bevart. Oppsnitt skal ikkje endrast, og eventuelle kjernestikk skal skje i samarbeid med orgelkonsulent utpeikt av oppdragsgjevar.
Setzeranlegg og oppsett av dette skal prisast separat, og gjennom forhandling kan det vere aktuelt å ta dette ut som ein eigen del av prosjektet og tilby det til eit anna firma som leverer pls-format.
Det er ønskeleg at arbeidet startar i veke 39 i 2019 - eventuelt noko seinare, men slik at orgelet er ferdigstilt innan 9. November 2019.
Tilbydar må vise til erfaring med vedlikehald, renovering og oppgradering av orgel frå same periode og av tilsvarande teknisk utføring, gjerne orgel produsert av same leverandør.
Tilbydar må levere liste over viktigaste relevante leveransar frå siste 5 år, herunder opplysningar om verdi, tidpsunkt og mottakar (namn og epost). Referansar kan bli kontakta ved behov.
nærmare informasjon om orgelet og arbeidet som skal utførast - eventuelt også avtale om befaring - kan ein få ved å vende seg til kantor Kjetil Kvangarsnes, tlf. (info fjernet), epost: #E0#.
Anbud id:
533115
  • Sted:
    Ålesund, Haram
  • Registrert:
    Lørdag 30. Juni 2018

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

6 anbud