Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1371 Siste år
480 Siste 3 mnd
113 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Restaurering av grensegjerde ved Skihparaa sommeren 2012

Registrert Dato: Mandag 26. Mars 2012

Restaurering av eksisterende norsk/finsk grensegjerde på strekningen Skihpara??a der rbd 37 gjerdet kommer til grensegjerdet og til punktet der vedlikeholdet ble avsluttet i 2011, en strekning på 2,4 km i Troms fylke. Jfr. Kart nedenfor og GPS punkt.
Det skal skiftes ut og suppleres med ca. 240 stolper på strekningen. Slettstrengen som finnes på eksisterende gjerde skiftes ut med netting i tillegg til overstreng. Det skal barduneres der gjerdet får en vinkel, og bardunene merkes.
Terrenget er i et ekstremområde og består av fjell/berg og mye steinur. Stolpene må bankes/bores ned i bakken i en dybde på ca. 50 cm. Det skal ikke brukes fjellfester. Oppsetting av netting med nettinghøyde ca. 125 cm med minst 4 kramper pr. stolpe, og med 4 høyder med overstreng over nettingen. En krampe pr. Overstreng. Stolpehøyden er standard impregnert grensegjerdestolpe i 3 meters høyde, som føres opp med 3 meters stolpeavstand. Dette jfr. Grensegjerdestandard for Norsk/Finsk grensegjerde.
Oppsett/bygging av gjerde skal utføres fagmessig og godkjennes av reindriftsagronomen. Fagmessig utførelse følger av langvarig praksis og eventuelle spørsmål rettes til reindriftsagronomen.
Det påhviler oppdragshaver å bygge/sette opp gjerdet etter fagmessig standard.
Bortfrakt av gammelt gjerdemateriell/søppel fraktes til Vuordna? parkeringsplass. Derifra skal det bortfraktes til godkjent deponi, deponeringskvitteringen skal fremlegges.
Grensegjerdestrekningen må ikke stå åpen i forbindelse med restaureringen, da det befinner seg rein på begge sider av grensegjerdet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere