Regnskap i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

130 Siste år
40 Siste 3 mnd
11 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Revisjon av Fjellinjen AS

Registrert Dato: Fredag 01. Februar 2013

Oppdragsgiver skal i ordinær generalforsamling i april 2013 velge en statsautorisert revisor og inngå ny avtale om revisjon av selskapet for en 4-års periode.
Revisjonen skal utføres i samsvar med lov, forskrift om god revisjonsskikk, herunder revisjonsstandarder vedtatt av Den norske Revisorforening. Revisjonsstandarden krever at det planlegges og utføres revisjon for å oppnå betryggende sikkerhet for at årsregnskapet ikke inneholder vesentlig feilinformasjon. Revisjonen skal omfatte kontroll av utvalgte deler av materialet som underbygger informasjonen i årsregnskapet, vurdering av de benyttede regnskapsprinsipper og vesentlige regnskapsestimater, samt vurdering av innholdet i og presentasjonen av årsregnskapet.
Delårsregnskap skal ikke revideres, men styret i selskapet ønsker en statusrapport fra selskapets revisor på utvalgte kontrollområder som er kritiske for løpende drift og gjennomføring av den finansielle revisjon.
Oppdragsgiver drifter totalt 29 bomstasjoner i Oslo og Akershus. Årlig registreres det ca. 115 millioner passeringer som alle faktureres etterskuddsvis til ca. 650.000 avtalekunder og ca. 350.000 fullpriskunder. Fakturering og inndrivelse av bompenger er underlagt takstretningslinjene fra Statens vegvesen, som tilsier at det for ikke avtalekunder skal ilegges et tilleggsgebyr ved manglende innbetaling av passeringsavgiften.
I tillegg til Oppdragsgiver sine abonnenter er det inngått avtale med de fleste andre offentlige bompengeselskaper i Norge om et samordnet abonnementssystem, AutoPASS. Ordningen er også etablert for Sverige og Danmark (kalt EasyGo) og kan bli aktuell for flere land i Europa. Dataene som registreres i de forskjellige bompengeanlegg samles i et felles dataanlegg (Formidlingssentralen) for så å bli gjort tilgjengelig for det enkelte bompengeselskap.
Se nærmere informasjon i konkurransedokumentene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Regnskap

Drift, Revisor

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 11. Mars 2013