Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support, Regnskap i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

RFI faktureringstjeneste

Fortum Oslo Varme (fov) leverer miljøvennlig oppvarming og varmt tappevann i form av fjernvarme til ca. 6 000 kunder (sameier/borettslag, næringsbygg og privatboliger) i Oslo-området. Oppvarming av vann for distribusjon i rørnettet skjer gjennom avfallsforbrenning ved Klemetsrud avfallsmottak, samt ved et antall forbrenningsanlegg i og rundt Oslo. Samme infrastruktur benyttes med tilpassede ventilasjonsaggregater også til levering av komfortkjøling i næringsbygg.
fov er i en prosess for å erstatte et eldre system for kundebehandling og fakturering med et mer moderne crm-system. målarkitekturen for den nye løsningen omfatter en ekstern faktureringstjeneste som vil bli benyttet som fakturadistributør for maskinell og manuell fakturering. Tjenesten må være nettbasert med et godt utbygd og fleksibelt api samt brukervennlig gui med dashboards, rapporteringsstøtte osv.
Vi gjennomfører nå en rfi for å innhente informasjon om tilgjengelige tjenester i dette markedet. Det er ønskelig at tjenesteleverandørene beskriver de løsninger de har som best ivaretar behovene som er beskrevet i denne rfi. Besvarelsen må også beskrive prosjekt for oppstart av den totale tjenesten (inklusive tidslinje og kostnadsoverslag). Videre ønsker vi innspill på hvilke kvalifikasjonskrav og tildelingskriterier som tilbyder foreslår at benyttes i anskaffelsen, samt hvordan disse burde dokumenteres.
Besvarelse sendes til #E0# innen 06. 01. 2020 kl 12. 00. Eventuelle spørsmål kan også sendes til samme adresse.
Anbud id:
621376
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 9. Desember 2019

Lignende oppdrag i Oslo

2 anbud