Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3155 Siste år
917 Siste 3 mnd
260 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ringve Museum - Tilbygg

Registrert Dato: Tirsdag 26. Juli 2011

På vegne av Stiftelsen Ringve Museum innbys det til åpen anbudskonkurranse i hht reglene i ´Forskrift om Offentlige anskaffelser del II´ på delvis prosjektering og komplett utførelse av byggearbeider på: Ringve Museum, tilbygg og ombygging. Prosjekteringsgruppen som er engasjert av Ringve Museum videre i prosjektet og som ikke skal inngå i tilbudet består av arkitekt og landskapsarkitekt fra Link Arkitektur og tekniske rådgivere fra Rambøll. Prosjektet er i hovedsak ferdig prosjektert for igangsetting, men tilbyder medtar prosjektering av noen tekniske fagområder som heis og vanntåkeanlegg. Det er gitt rammetillatelse for tiltaket.
I samsvar med anbudsdokumentene og de opplysninger og forbehold som er anført i dokumentene, skal entreprenøren tilby seg å utføre de komplette arbeider og ytelser som er angitt.
Stiftelsen Ringve Museum har besluttet å bygge et tilbygg for skiftende utstillinger, i tillegg til møterom, mediatek, lager, personal- og besøksgarderober. Tilbygget er på ca 950 m2. I tillegg skal eksisterende bygg oppgraderes med ny heis og nye trapper. Arealer for servering, butikk og hovedadkomst ombygges. Dette arealet utgjør ca. 950 m2. I tillegg kommer noe utomhusarbeid rundt bygget samt ny hovedinngang.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere