Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3436 Siste år
1187 Siste 3 mnd
327 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Riving av bygg Alnabru

Registrert Dato: Mandag 27. Mai 2013

Arbeidet omfatter rivning av 2 bygg på totalt ca. 4.800 m2, med tilhørende sortering av masser etter klassifisering og transport til godkjente deponier utpekt av entreprenør. Bygningene ble oppført på Alfaset i 1974, hovedsakelig av prefabrikkerte betongelementer. Bygningene består i dag av et verkstedbygg som omfatter ca. 4.100 m2, fordelt på en verkstedhall, smørehall og vaskehall over et plan med stor takhøyde, samt en administrasjonsdel over tre plan. I tillegg står det et hybelhus på ca. 700 m2 fordelt over fire plan. Ytterligere ligger det 3 oljetanker i grunnen utenfor byggene som skal graves opp og fjernes.
Tilhørende bygget er flere oljetanker i verkstedets underetasje, noe som medfører at betongdekkene må anses som lettere forurenset, samt at noen spesifikke områder antagelig må regnes som farlig avfall. Totalt sett er det ca. 5 tonn EE-avfall, inkluderende alt fra lysstoffrør til heisinstallasjoner. Det er i byggene øvrig avdekket betydelig mengde asbestholdige eternit-plater, samt asbestholdige rørisolasjon og rørbend. Svært høye konsentrasjoner av kort- og mellomkjedede klorparafiner i fugemasser. Alle isolerglassvinduene inneholder PCB eller klorparafiner. Ellers identifisert materialer som skumplast, vinyltapet, -belegg og ? lister, samt PCB holdig vegg maling.
Arbeidet omfatter rivning av 2 bygg på totalt ca. 4.800 m2, med tilhørende sortering av masser etter klassifisering og transport til godkjente deponier utpekt av entreprenør.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere