Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Riving av bygg Alnabru

Arbeidet omfatter rivning av 2 bygg på totalt ca. 4. 800 m2, med tilhørende sortering av masser etter klassifisering og transport til godkjente deponier utpekt av entreprenør. Bygningene ble oppført på Alfaset i 1974, hovedsakelig av prefabrikkerte betongelementer. Bygningene består i dag av et verkstedbygg som omfatter ca. 4. 100 m2, fordelt på en verkstedhall, smørehall og vaskehall over et plan med stor takhøyde, samt en administrasjonsdel over tre plan. i tillegg står det et hybelhus på ca. 700 m2 fordelt over fire plan. Ytterligere ligger det 3 oljetanker i grunnen utenfor byggene som skal graves opp og fjernes.
Tilhørende bygget er flere oljetanker i verkstedets underetasje, noe som medfører at betongdekkene må anses som lettere forurenset, samt at noen spesifikke områder antagelig må regnes som farlig avfall. Totalt sett er det ca. 5 tonn ee-avfall, inkluderende alt fra lysstoffrør til heisinstallasjoner. Det er i byggene øvrig avdekket betydelig mengde asbestholdige eternit-plater, samt asbestholdige rørisolasjon og rørbend. Svært høye konsentrasjoner av kort- og mellomkjedede klorparafiner i fugemasser. Alle isolerglassvinduene inneholder pcb eller klorparafiner. Ellers identifisert materialer som skumplast, vinyltapet, -belegg og? Lister, samt pcb holdig vegg maling.
Arbeidet omfatter rivning av 2 bygg på totalt ca. 4. 800 m2, med tilhørende sortering av masser etter klassifisering og transport til godkjente deponier utpekt av entreprenør.
Anbud id:
252287
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 27. Mai 2013

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud