Maler i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

685 Siste år
240 Siste 3 mnd
66 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Riving av tapet/helsparkling ca. 50 m2

Registrert Dato: Tirsdag 25. Mai 2010

Skal renovere en leilighet på Lilleaker og trenger profesjonell maler hjelp. Leiligheten har nå en tapet som de som bor der kaller silketapet, med "tråder" på utsiden. Minner mye om lintapet, men den har større "klumper" på seg. De som bor der nå orket ikke å fjerne tapeten når de flyttet inn, så de har malt flere strøk over den. Vi ønsker å ha glatte vegger og vil dermed enten fjerne tapeten, legge veggfornyer eller helsparkle. Vi skal også rive en vegg mellom stue og kjøkkenet, og vil at overgangen i tak og på vegger skal bli så fin som mulig.

Arealet som skal males er på ca. 50 m2 totalt, inkludert stue, kjøkken og gang. Bilder av leiligheten kan sees ved å følge linken til FINN:

*** Linken er fjernet *** />
Hvis det går an vil vi gjerne ha prisestimat på forskjellige "scenarioer" som feks. at vi må helsparkle alle veggene, eller at det går ann å rive av tapeten (da gjør vi det selv) og det trengs bare å sparkle og å grunne. Hvor mye ekstra koster det hvis dere også skal male "fargen" på veggene?

Hva som til slutt må gjøres og endelig pris, må vi bestemme når dere kommer på befaring.

Vi vet at for et fint resultat er underlaget og grunnarbeidet viktigst og vil derfor ha flinke malere med god erfaring innen denne type arbeid!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maler

Kjøkken, Leilighet, Male, Malere, Pris, Renovere, Sparkle, Stue, Tapet, Vegg, Vegger, Veggfornyer

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 01. Juni 2010