Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Snekker i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Riving Paviljongen ved Røros Grunnskole

Paviljongen ved røros Grunnskole inklusive tilbygg mot sør skal rives i sin helhet. Tilbygg mot nord skal ikke rives. Bygg og konstruksjoner er gjennomgått og vurdert med hensyn på avfallsbehandling. Det er ut fra denne gjennomgangen utarbeidet en Miljøsaneringsrapport.
Om bygget:
Eldste del av bygget er oppført i 1961-62. Tilbygget er satt opp i 1968-69. i tillegg er opprinnelig svalgang i eldste del gjort om til rom.
Tegningsmateriellet vi har funnet er mangelfullt mhp konstruksjoner, vi har kun funnet arkitekttegninger i arkivet. særlig oppbygging av etasjeskille i eldste delen av bygget med klasserom er vanskelig å se på tegninger.
eldste delen.
Bygget har bærende yttervegg av betong mot riksveg og opprinnelig yttervegg innenfor svalgang. Yttervegg mot skolegård, opprinnelig og ny, har bærende søyler cc ca 2, 5 meter. Veggen ellers er trevegg.
Korridorvegger er bærende, delvis i tre og delvis betongvegg og bjelke/ søyle.
Trebjelkelag i etgskille, sannsynligvis med hovedbjelker av stål i klasseromsdel.
Takkonstruksjon med taksperrer opplagt på yttervegger og stålbjelker i møneparti. Stålbjelkene ser ut til å være lagt opp på en form for bukker i deleveggene mellom klasserom.
Anbud id:
198964
  • Sted:
    Røros
  • Registrert:
    Fredag 1. Juni 2012

Lignende oppdrag i Trøndelag

2 anbud