Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rogne barnehage. Utviding. - Prekvalifisering til begrenset prosjektkonkurranse

Øystre Slidre kommune har i dag 3 kommunale barnehagar, Beito barnehage, Tingvang barnehage og Rogne barnehage. Beito bh var nybygd i 2005, medan dei 2 andre er av eldre dato og modne for oppgradering og utviding. i Tingvang bh er det i tillegg til hovedbygget ei midlertidig avdeling i ein leigd brakkerigg, og Rogne barnehage driv ei avdeling i midlertidige lokale i det gamle skulebygget på nabotomta. Kommunen har som mål å erstatte desse midlertidige løysingane med permanente plassar.
i økonomiplan for 2012-2015 er det avsett investeringsmidler til utviding og renovering av Rogne barnehage i 2012-2013, og kommunen set difor i gang utarbeiding av forprosjekt med sikte på oppstart av byggearbeidet i 2012.
Øystre Slidre kommune inviterer arkitektfirmaer med kompetanse på barnehagebygg til å melde interesse for å bli prekvalifisert til deltakelse i ei idèkonkurranse om utforming av "nye" Rogne barnehage. Dagens bygg er godkjent for 40 plassar, og kapasiteten skal aukast til 110 plassar.
Øystre Slidre kommune vil blant dei firmaene som melder seg invitere inntil 3 arkitektfirmaer til prosjektkonkurranse. Firmaene vil bli valgt ut etter ønske om å skaffe fram ulike arkitektoniske og konseptuelle løysingar basert på oppdragsgjevar sitt eige funksjons-og romprogram for prosjektet.
Dei tre konkurranseutkasta vil kvar bli premiert med kr. 50. 000. Jyruen vil bestå av 6-7 personar derav 1 sivilarkitekt.
Anbud id:
183044
  • Sted:
    Lunner, Jevnaker Lillehammer, Gjøvik, Dovre, Lesja, Skjåk, Lom, Vågå, Nord-Fron, Sel, Sør-Fron, Ringebu, Øyer, Gausdal, Østre Toten, Vestre Toten, Gran, Søndre Land, Nordre Land, Sør-Aurdal, Etnedal, Nord-Aurdal, Vestre Slidre, Øystre Slidre, Vang  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 17. Februar 2012