Arkitekt, Prosjektleder i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

507 Siste år
132 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rv. 80 hunstadmoen-thallekrysset. utarbeidelse av byggeplan, konkurransegrunnlag, arbeidstegninger.

Registrert Dato: Tirsdag 21. Juni 2011

Med bakgrunn i vedtatt reguleringsplan skal det utarbeides byggeplan, konkurransegrunnlag (tegningsgrunnlag, beskrivelse og mengdefortegnelse) og arbeidstegninger for Rv 80 på strekningen Hunstadmoen-Thallekrysset med tilstøtende vegnett i Bodø kommune - totalt ca 4 km. Strekningen omfatter en tunnel med 2 løp på ca 2750 m, daganlegg til tunnel inkl. portaler, flere betongkonstruksjoner for både for biltrafikk og g/s-trafikk og et omfattende veganlegg i dagen. Prosjektet medfører i tillegg betydelige endringer i eksisterende lokalveg- og g/s-veg-system.
Planlagt veg ligger tett opptil eksisterende boligbebyggelse og etablert næringsvirksomhet. Ny veg vil på store deler av veg i dagen følge nåværende veg eller ligge nær denne. Årsdøgntrafikken på de hovedvegene som berøres av vegtiltakene ligger mellom 20000 og 30000. Dette gir store utfordringer i forhold til planlegging av en anleggsgjennomføring som sikrer trafikkavviklingen langs rv 80 til Bodø by.
Som opsjon inngår rv. 80 strekningen Thallekrysset-Jernbaneområdet samt etablering av tverrslag og deponering av masser i Jensvolldalen. I dette ligger også at Bodøtunnelen helt eller delvis drives fra dette tverrslaget
I oppdraget inngår også oppfølging i byggetida.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arbeidstegninger, Planlegging

Bodø, Nordland

Avsluttet: Tirsdag 23. August 2011