Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

S-2686 nytt realfagsbibliotek i vilhelm bjerknes hus - elektrotekniske arbeider

Prosjektet omfatter arbeider i Vilhelm Bjerknes hus (vb) og Niels Henrik Abels hus (nha) fra 1966. vb er en undervisnings- og lesesalsbygning med en grunnflate på ca. 1800 m2. Nabobygningen nha er en høyblokk der 2. Etasje inngår i prosjektet. Etasjen er forbundet med vb med en gangbro og er ca. 820 m2. Her skal det hovedsaklig bygges kontorer.
Arbeidene organiseres som sideentrepriser der bygningsentreprenøren er administrerende sideentrepreniør med fremdrifts- og tidsansvar. De tekniske sideentreprisene omfatter rør-, ventilasjons- og elektrotekniske arbeider. Det vil også være en møbel- og innredningsentreprise.
Vilhelm Bjerknes hus: Entreprisen omfatter utskifting av ca. 80 % av eksisterende elektrotekniske installasajoner for å tilpasse installasjonene til nye funksjoner. Ca. 95% av alle elkraft underfordelinger vil bli skiftet ut.
En del nye føringsveier skal etableres. Det skal etableres ny belysning i de fleste arealer. Eksisterende pendelarmaturer i sentralhallen skal rehabiliteres med blant annet nye downlights innmontert.
Eksisterende nødlys og brannvarslingsanlegg skal tilpasses nye rom og funksjoner. All installasjon for tele og data skal skiftes ut og det etableres et nytt hkr-rom og et it-kott. Det skal legges opp føringsveier og kables for nytt adgangskontrollanlegg. En del av-utstyr skal tilknyttes.
nødvendig utbygging av eksisterende ventilasjons- og sprinkelanlegg skal strømforsynes. Et nytt buss automatiseringsanlegg skal styre belysning, men også komponenter i varme- og ventilasjonsanlegg. Innstallasjonen innebefatter også installasjon for annen integrert kommunikasjon, styring og regulering.
Niels Henrik Abels hus: i plan 2. Etasje skal så godt som all el-installsjon skiftes ut. i denne etasjen skal det etableres tilsvarende elektrotekniske anlegg som for vb. Etasjen er utstyr med et automatisk styrt persienneanlegg som må endres i henhold til ny rominndeling. Det vil også bli noe kabling og tilkobling for strømforsyning og styring av vvs anlegg i underetasjen i dette bygget.
Øvrig bygningsmasse: Nytt elektroteknisk anlegg skal integreres og samkjøres med øvrige systemer i annen tilhørende bygningsmasse som ikke skal benyttes.
Anbud id:
123045
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 3. November 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud