Betong, Betongsaging, Entreprenør, Maler, Murer, Riving, Sanering, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4214 Siste år
1474 Siste 3 mnd
387 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

S-2687 nytt realfagsbibliotek i vilhelm bjerknes hus - bygningsmessige arbeider

Registrert Dato: Onsdag 03. November 2010

Generell orientering:
Prosjektet omfatter arbeider i Vilhelm Bjerknes hus (VB) og Niels Henrik Abels hus (NHA) fra 1966. VB er en undervisnings- og lesesalbygning på 3-4 etasjer med en grunnflate på ca. 1800 m2. Nabobygningen NHA er en høyblokk der 2. etasje inngår i prosjektet. Etasjen er forbundet med VB via en gangbro og er på ca 820 m2. Her skal det hovedsakelig bygges kontorer.
Arbeidene organiseres som sideentrepriser der bygningsentreprenøren er administrerende sideentreprenør med fremdrifts- og tidsansvar. De tekniske sideentreprisene omfattter rør-, ventilasjons- og elektrotekniske arbeider. Det vil også være egen møbel- og innredningsentreprise.
Byggningsmessige arbeider omfatter:
Arbeidene er innvendige med unntak av en ny trapp i Vilhelm Bjerknes hus som føres opp til takflaten. Riving omfatter en rekke vegger i tegl og lette konstruksjoner i stål, glass og gips, samt gulvbelegg og himling. Det er også noe asbestsanering. Det skal tas åpning i betongdekker for nye trapper. Nye vegger utføres hovedsakelig i gips og det skal leveres en rekke dører i ulikt materiale. Nye himlinger bygges for det meste som systemhimlinger i forskjellige materialer, men det skal også være plassbygde himlinger i brannimpregnert tre. Innvendig overflatebehandling omhandler rens av tegl- og betongvegger og overflatebehandling på nye vegger. Enkelte dører skal gjenbrukes og det skal leveres en rekke nye innredningsdetaljer i møbelplater. Deler av inventaret med lesesalspulter og andre møbler skal restaureres/pusses opp.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere