Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

SAK 20/8858 Rammeavtale rådgivningstenester innan områda veg, vann og avløp

Avrop på denne avtalen vil hovedsaklig skje gjennom Teknisk forvaltning/drift og primært via tjenesteområdet Eigedomsforvaltning/Samferdsle, veg og va, tjenesteområdet Drift og vedlikehald og Prosjekt.
Programområdet Teknisk forvaltning og drift har ansvar for forvaltning, utbygging og drift av vann og avløpsanleggene, kommunale veier, samt annen virksomhet som kan knyttes til disse områdene.
For gamle Lindås kommune er det lagt en handlingsplan for 2019 - 2025. En viktig del av temaplanen er handlingsplaner for utbygging og fornying av veg, vann og avløpsanlegga i kommunen. Denne foreslår følgende fordeling mellom fagområda:
Vassforsyning 225
Avløpshandtering 215
Vegar, bruer og kaiar 111
Sum Vatn, avløp og Veg 551
Vi har ikke tilsvarende temaplaner for gamle Meland og Radøy kommune, men erfaringsmessig står hovedtyngden av aktiviteten i gamle Lindås kommune. Det er forøvrig pågående et stort prosjekt i gamle Meland kommune med nytt vannbehandlingsanlegg på Hestdal.
Vann og avløp sin inntekt er de kommunale gebyra for vatn og avløp. Kostnadene består av årlige driftsutgifter, samt avskriving og renter og lån som er tatt opp/vil bli tatt opp for å finansiere utbygging av infrastruktur knyttet til de aktuelle fagområdene. Drift, vedlikehold og fornying av veier er finansiert gjennom kommunekassa.
For flere av prosjektene i handlingsplanen er det utarbeidet planmateriale, eller inngått kontrakter for utarbeiding av planmateriale og noen prosjekt er utført i første del av planperioden.
Det ønskes tilbud på følgende avtaleområder:
Nr. Avtaleområder Tal på ressurser som skal tilbys Totalt estimert timeforbruk pr. år
1. 1 Prosjektleder 2 1000
1. 2 Prosjekterende 2-5 2000
1. 3 Prosjekteringsgruppeleder 2 500
Det presiseres at omfanget er basert på estimat.
Anbud id:
642889
  • Sted:
    Bergen, Etne Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 8. Mai 2020

Lignende oppdrag i Vestland

1 anbud