Bemanning i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

111 Siste år
74 Siste 3 mnd
7 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sak 2019-20 Avtale om vikartjenester og rekruttering for Fjellinjen AS og Fjellinjen Utsteder AS

Registrert Dato: Mandag 11. November 2019

De siste årenes erfaringer viser at det jevnlig oppstår behov for både innleie og rekruttering. Formålet med anskaffelsen er å sikre tilgang til kvalifisert personell i perioder med høy arbeidsbelastning og mange arbeidsoppgaver, ved sykefravær og avvikling av ferie. Fjellinjen ønsker derfor å inngå en Avtale med en leverandør for rekruttering og innleie av medarbeidere med kompetanse spesielt rettet mot, men ikke begrenset til, kunderådgivnings oppgaver. Avtalen gjelder ikke for kompetanse-områdene økonomi og IT.
Avtalen gir oppdragsgiver rett men ingen plikt til å kjøpe bistand innenfor avtalen. Oppdragsgiver er med dette ikke forpliktet til å kjøpe noen bestemt mengde tjenester i Avtaleperioden. Oppdragsgiver forbeholder seg også retten til selv å rekruttere og innleie personell for utføring av de etterspurte tjenester i avtaleperioden.
Det skal inngås to (2) separateavtaler mot en leverandør, hvor henholdsvis Fjellinjen AS (Org. nr. 941856543) ogFjellinjen Utsteder AS (Org. nr. 922177724) er oppdragsgivere.
Avtalene vil haet forventet totalomfang på mellom 1 og 3 millioner for Fjellinjen AS og mellom2 og 5 millioner for Fjellinjen Utsteder AS.


Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift