Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Eiendomsmegler i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Salg av tomter i Vågan kommune

Anskaffelsens anslåtte omfang er ca. Kr 1 200 000.- hvor antatt årlig behov kan variere. Avtale vil gjelde for 4 år. Det er anslått salg av tomter i størrelsesorden 10-15 stk. Pr. år.
vågan kommune har et ønske om salg av eiendommer som skal ivareta innbyggerens mulighet til å få kjøpt tomter til markedspris. Anskaffelsen gjelder megler og ikke taksering og annonsering som avtales seperat. Annonsering skal være på #URL0# og lokalpressen.
- Boligtomt som ikke er innenfor regulert boligfelt, selges fortløpende og til høyeste bud etter offentlig budrunde.*)*) Tilleggsnote: Tomter skal annonseres for salg i lokal presse minimum 1 gang og på #URL1# i minst 2 uker. målsettingen er å oppnå høyest mulig pris.
Beslutningsmyndighet er rådmann.
Det er meget viktig at alle innbyggere og potensielle innbyggere har lik mulighet til å kjøpe tomt på like vilkår.
Tomtene ligger i vågan kommune og selges etter hvert som de er godkjent av formannskap og legges ut for salg fortløpende. Eventuell visning vil bli foretatt av en representant fra vågan kommune.
vågan kommune ønsker pris pr. Oppdrag som skal inneholde bud, budrunde, oppgjør for tomtene og utstedelse av lovpålagte dokumenter. Det skal oppgis pris for megling pr. Tomt som også skal inkludere prospekt på arealet som selges.
- Kommunen fastsetter en minimumspris. Tomt selges til høyest bydende over minimumsprisen. Kjøper skal betale for alle overtakelsesomkostninger (tinglysning, dokumentavgift mv.). Leverandør må være klar til oppdraget umiddelbart etter kontraktsinngåelse som beregnes til uke 32/33 -2019.
Anbud id:
590121
  • Sted:
    Vågan
  • Registrert:
    Torsdag 13. Juni 2019