Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Kulde & varme, Maler, Maskinentreprenør, Møbelsnekker, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker, Solskjerming, Stålarbeider, Taktekker, Varmepumpe, Ventilasjon i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7249 Siste år
4610 Siste 3 mnd
473 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Samspillsentreprise Halden helsehus Entreprise B - Bygget

Registrert Dato: Torsdag 11. Juni 2020

Halden helsehus inkl. mellombygget skal gjennomgå en omfattende rehabilitering, både innvendig og utvendig. Rehabiliteringen skal medvirke til bedre utnyttelse av kommunens helseressurser i fremtiden. Blant tiltakene som gjøres er samlokalisering av legevakt og kommuneoverlege. Helsehuset er i dag et sentralt element for å imøtekomme kommunehelsetjenestens behov om et lokalt medisinsk senter.
Helsehuset, med adresse Kjærlighetsstien 28, 1781 Halden. Helsehuset er lokalisert øverst på Stangeberget med utsikt over Halden by.
Bygget består av både forebyggende og behandlende tjenester.
Samspillsentreprenør er ansvarlig for detaljprosjektering og utførelse av komplette arbeider, iht. konkurransegrunnlaget. Samspillsentreprenør er ansvarlig for at gjeldende lover, regler og forskrifter følges for alle arbeider i entreprisen. Samspillsentreprenøren er også ansvarlig for at alle innunder deres kontrakt følger disse kravene, både under prosjektering og utførelse.
Tilbudsprisen skal være komplett.
Det vises for øvrig til funksjonsbeskrivelse, tegninger og andre vedlegg som følger dette konkurransegrunnlaget.