Arkitekt, Betong, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Isolering, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

11147 Siste år
6332 Siste 3 mnd
752 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Samspillsentreprise KA-Bygningen NMBU Ås

Registrert Dato: Mandag 06. April 2020

NMBU skal rehabilitere og utvide KA-bygningen ved NMBU Campus Ås. Det tas sikte på å gjennomføre en samspillsentreprise som går over i en Totalentreprise i byggefasen.
GENERELL BESKRIVELSE
Samspillsentreprise KA-Bygningen NMBU Ås
20/01302
Anskaffelsens formål og omfang
Nytt tilbygg og rehabilitering av KA-bygget ved NMBU er tiltak som følger av målsetningene i Campusplanen 2019 – 2023 – 2040. En av hovedmålsetningene er blant annet å oppnå en bedre samlokalisering av studenter og ansatte ved Fakultet for landskap og samfunn (LANDSAM). Campusplanen legger også vekt på at alle tiltak skal bidra til å skape en attraktiv arbeidsplass og et ettertraktet lærested. Videre er det også et mål at tiltaket om nytt tilbygg ved KA-bygget skal bidra til målet om 10 prosent arealeffektivisering av NMBUs bygningsmasse innen 2023.
Partene skal utvikle og oppføre prosjektet KA-bygget ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Brukerne av bygget vil være ansatte ved LANDSAM og studenter ved landskapsarkitektutdanningen. Eksisterende bygningsmasse skal rehabiliteres og hovedsakelig inneholde kontorlokaler for ansatte ved LANDSAM, mens de nye studentfasilitetene tilknyttes eksisterende bygning i form av et nytt tilbygg. Prosjektet har som mål å bidra til å oppfylle det statlige målet om klimanøytral eiendomsvirksomhet i 2030. Prosjektet skal derfor så langt det lar seg gjøre oppfylle kravene til BREEAM Excellent, men uten å sertifiseres. Hvis dette ikke lar seg gjøre av budsjettmessige eller eventuelle andre grunner, skal prosjektet oppfylle kravene til BREEAM Very Good, men ikke sertifiseres.
Det er foreløpig antatt at prosjektet skal kunne gjennomføres innenfor en kostnad (entreprisekostnad) på 60 millioner NOK eksl. mva. Av dette skal 28 mill. gå til rehabiliteringsdelen.
Byggets adresse er Fredrik A. Dahls vei 15, 1433 Ås. Tomten eies av NMBU.
Prosjektet har følgende mål og effektmål:
Mer samlet fakultet og bedre arealutnyttelse
Mer miljøvennlig bygg, lavere driftskostnader
Forbedret arbeidsmiljø, mer attraktiv arbeidsplass
Økt/effektivisert produksjon
Mer vedlikeholdsvennlig bygning
Frigjøre lokaler til annen bruk
Anskaffelsen omfatter følgende:
Kontrahering av entreprenør for samspillsfase med overgang til totalentreprise
Bearbeide og videreutvikle vunnet løsningsforslag fra anbudskonkurranse, med tilhørende målpris
Utvikling og prosjektering av forprosjekt, med tilhørende kontraktspris
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedleggene A1 - A14


Referansenummer:  20/01302