Rørlegger i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

919 Siste år
687 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sanitærarbeider

Registrert Dato: Mandag 22. Mars 2010

Bakgrunn: Rammetillatelse er gitt for oppføring av enebolig på Danvik i Drammen. Grunnflate ca 150 kvm. Skal bygges vha Jackon, samt etasjeskillere i Leca-plank el. Hele den bærende del av boligen oppføres således i mur. Kjeller og 2 etasjer over mark. Utgraving av byggegrop starter ventelig medio april. Boligen er planlagt med teknisk rom, samt vertikale og horisontale kanaler for luft, vann, el osv. Videre skal vannbåren varme med luft/vann varmepumpe på plass, balansert ventilasjon, sentralstøvsuger mm. Detaljtegninger er under utarbeidelse.

Sanitærarbeidene består av to hoveddeler, rådgivende og utførende. Rådgivende på områder som design av vannbåren varme, fremtidige behov og muligheter etc. Den utførende delen består i første omgang av å koble til vann for bruk i byggeprosessen, samt vann til teknisk rom og avløp før støping av såle/kjellergulv. Deretter opplegg av alt som må på plass av vann og avløp i boligen.

Leverandør må kunne stå som ansvarshaver av sanitærarbeidene. Det er viktig at leverandør kan levere innen avtalt tid i byggeperioden.

Referanser fra tidligere prosjekter vil forespørres.

Forespørselen gjelder i denne omgang valg av firma for etterfølgende detaljerte tilbudsforespørsler og avtaler.