Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Serviceavtale LAF-utstyr, renluftsbenker, spesialavtrekk og laboratorieventilasjon

Formålet med anskaffelsen er å inngå rammeavtale for service, kontroll, vedlikehold og reparasjon av laf-utstyr, renluftsbenker, spesialavtrekk samt laboratorieventilasjon for Oslo Universitetssykehus hf. Utstyret er fordelt på tre hovedlokasjoner: Rikshospitalet, Radiumhospitalet og Ullevål sykehus. Disse hovedlokasjonene har igjen bygninger som har lokal tilknytning til disse tre sykehusene.
Den leverandør som inngår kontrakt med ous i henhold til dette konkurransegrunnlaget kan benytte seg av underleverandører for å oppfylle sine kontraktsmessige forpliktelser. i slike tilfeller har leverandøren det totalte ansvar for tjenester som leveres av underleverandører under denne avtalen. Det vil si at eventuelle feil, mangler, forsinkelser etc. Som har sin årsak i underleverandør, faller inn under leverandørens ansvar. Leverandøren er ansvarlig for denne serviceavtalens betingelser i nødvendig grad blir videreført til underleverandører for å kunne ivareta intensjonen med denne avtalens bestemmelser.
Anbud id:
177456
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 21. Desember 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud