Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Servvice og reparasjon brannalarmer, nødlys og røykventilasjon.

? Leveranse av serviceavtale og årlig sikkerhetskontroll, samt reparasjoner for brannalarmanlegg, (ref. Prisskjema), som er montert i Fredrikstad kommunes bygninger, samt de anlegg som er montert i bygg hvor Fredrikstad kommune som leietaker også har ansvar for installerte brannalarmanlegg.
? Leveranse av serviceavtale og sikkerhetskontroll, samt reparasjoner for nød- og ledelys, (ref. Prisskjema). Serviceavtalen skal omfatte nødvendig service og årlig sikkerhetskontroll av nød- og ledelys som er montert i Fredrikstad kommunes bygninger, samt de anlegg som er montert i bygg hvor Fredrikstad kommune som leietaker også har ansvar for installerte nød- og ledelys.
? Leveranse av serviceavtale og sikkerhetskontroll, samt reparasjoner røykventilasjon(røykluker av ulike slag) (ref. Prisskjema). Serviceavtalen skal omfatte nødvendig service og årlig sikkerhetskontroll av røykventilasjon montert i Fredrikstad kommunes bygninger, samt de anlegg som er montert i bygg hvor Fredrikstad kommune som leietaker også har ansvar for installerte røykluker
Se konkuransegrunnlaget
Anbud id:
156830
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Fredag 8. Juli 2011

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud