Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1938 Siste år
746 Siste 3 mnd
151 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

SKAPENGLAND SKOLE - TILBYGG/OMBYGGING

Registrert Dato: Mandag 18. Februar 2013

Med forbehold om politisk godkjenning skal der ved SKARPENGLAND SKOLE i Øvrebø bygges et tilbygg med grunnflate 250m2 i 2 etasjer, som skal inneholde 2 nye klasserom,2 grupperom + toalettavdeling.Renovering av eksisterende toaletter og div. ombygginger i nåværende skole, samt en del utomhusarbeider. Arbeidet utlyses i hovedentreprise, med sidestilte entrepriser for tekniske fag som tiltranspoteres administrativt til hovedentreprenør.Tilbygget skal oppføres med bæresystem i betong og stål, og får betong hulldekke over underetasje og Lett-takelement i takkonstruksjon. Innvendige vegger er trekontstruksjoner.
Målsettingen er at arbeidene skal stå ferdig innen 31.03.2014. Anbudsgrunnlag vil være bygningsmessige tegninger og beskrivelse utført av Ark. Egerdahl & Nordbø og Skov-Skov & Bergstøl. Tegninger og kravspesifikasjon av VVS-anlegg utført av Rådg. Ing Løining, og tegninger og kravspesifikasjon for El-anlegg utført av Rambøll AS.
Forespørsel om deltagelse i Bygn.messige arbeider, VVS og Elektro sendes SKOV-SKOV & BERGSTØL. Forespørselen skal vedlegges dokumentasjon på de kvalifikasjonskrav som er listet i denne annonse.
Frist for anmodning om deltagelse 8. april 2013 kl. 12.00
Utsendelse av anbudsdokumenter til valgte anbydere 29. april 2013.
Anbudsinnlevering 27. mai 2013.