Glassarbeider, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

754 Siste år
296 Siste 3 mnd
54 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skifte 16 vinduer på hus i sauda

Registrert Dato: Fredag 11. Mai 2012

Jobben består i:
Skifte vinduer i hus i 2-mannsbolig i Åbøbyen
i Sauda.
Fjerne gamle vinduer, inklusive borttransport.
Levere og montere nye vinduer, ferdigmalte hvite. Ønsker å få oppgitt type vinduer som er med i pris; leverandør, material og U-verdi.
Inklusive nye lister utvendig og innvendig. Innvendig skal det monteres nye foringer og lister begge ferdigmalte hvite. Utvendig skal det monteres nye vinduslister, vannbord over og under vinduer i impregnert tre. Dimensjoner og utførelse skal være lik eksisterende. Dersom tømrer trenger stillas eller annet for å utføre oppdraget skal dette være medtatt i prisen. Eventuelle skader som påføres tilstøttende gjenstander eller byggningsdeler skal utbedres av tømrer vederlagsfritt for eier. I tillegg til skifte av vinduene ønskes det pris på riving og nyetablering av vegg under stuevinduer i 1. etg, dette snakk om høyde =ca 0, 8 meter og lengde =ca 3 meter, mao ca. 3m2. Her har det vært noe fuktskade og det ønskes pris på fjerning av hele veggen komplett og erstattning av nytt veggparti inkl plating innvendig m, evt sparkling, klart for maler og impregnerte kledningsbord utvendig klart for maling. Alt arbeid skal utføres ihht norsk byggeskikk og gjeldende standarder. Ønsker pris pr element, ikke kun en totalpris.
Huset er bebodd og utførende må ta hensyn til dette mht hvordan utførelsen gjøres, dette må være tatt høyde for i pris. Søppel, støv etc skal fjernes av utførende etter hvert som arbeidene går fremover. Det er ikke tillatt å sage inne (unntatt med håndsag). Eier forbeholder seg mulighet til å endre antall vinduer mot prisreduksjon lik enhetspris for de aktuelle vinduer (0-5 stk).

Type vinduer: 2-lags, k 1.2.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere