Arkitekt, Maskinentreprenør, Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1157 Siste år
392 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Skissering og tegning av opparbeidelse av tomt.

Registrert Dato: Torsdag 29. September 2011

Tegning av skisse for hvordan vi kan få en mer praktisk utnyttelse av tomta vår.

Hagen er anlagt i 70-årene, og dårlig vedlikeholdt de siste 20-30 år. Nå ønsker vi å gjøre om litt på tomta, få mere vannrette flater, mindre skråninger som er vanskelige å holde i orden og kanskje få inn en garasje til. Da må vi ha en plan for hvordan vi vil at det skal se ut på litt sikt

Derfor ønsker vi kontakt med noen som kan tegne en løsning for oss, med en ny oppkjørsel til huset, og en garasje til, muligens med terasse over i den skråningen som er mest skjemmende (se bilder).

Det er vanskelig å se for seg i hodet hvordan dette kan bli, og en modellering i en 3D-tegning ville være en stor fordel ser jeg for meg, slik at det er mulig å vurdere hvordan de ulike plan blir liggende i forhold til hverandre og hvor bratt oppkjørselen kan være og hvordan det går utover plass til garasje osv.

Jeg forstår at det er vanskelig å komme med et konkret pristilbud på slik skissering, da det selvsagt avhenger av hvor detaljert det skal være. Men vi trenger i utgangspunktet en enkel skisse, og kan ta det videre derifra eventuelt mot timebetaling. Kan evt. få en timespris, og et anslag på hvor mange timer det vil ta å tegne en enkel skisse og så går vi videre detaljert til verks alt etter som.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Maskinentreprenør, Prosjektleder

Garasje, Oppkjørsel, Pristilbud, Skissering, Skråningen, Vedlikeholdt

Drammen, Buskerud

Avsluttet: Mandag 31. Oktober 2011