Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Software - Samlet løsning mot psykometriske tester og skjema

Formålet med en slik løsning er å sikre overenstemmelse med til enhver tid gjeldende regelverk i forhold til rettighetsbelagte skjema, lisenspålagte skjema og datasikkerhet, samt få digitalisert rettighetsbelagte psykometriske tester og skjema som skal benyttes innen psykisk helsevern og rus for å samle inn og systematisere data om pasientenes behandlingsforløp. Det er derfor avgjørende at leverandør kan tilby psykometriske tester og skjema som er i bruk i utredning og behandling av pasienter innen psykisk helsevern og rus, og videre at leverandør kan tilby løsninger for integrering av egendefinerte skjemaer og vil søke å anskaffe nye aktuelle rettighetsbelagte psykometriske tester og skjema innen psykisk helsevern og rus -feltet.
Det åpnes for at løsningen tilbys som en tjeneste/driftes av tilbyder og hvor kliniske data lagres og sikres i Norge etter gjeldende sikkerhetsbestemmelser for denne type løsning.
Hensikten med anskaffelse av elektronisk løsning for rettighetsbelagte psykometriske tester og skjema er å få et tilgjengelig verktøy for de målinger som det er behov for å utføre i pasientbehandling, kvalitetsarbeid og forskning. Rutinemessig elektronisk innhenting av data fra den kliniske virksomheten skal benyttes til å styrke pasientens egen aktive medvirkning i utredning og behandling, styring av tjenesteutvikling, kvalitetsforbedring og forskningsformål. Det forventes at man gjennom en slik samordnet helhetlig løsning bør kunne oppnå store kvalitative og kvantitative gevinster for både brukere, fag- og tjenesteutviklingen.
Anbud id:
635552
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Volda, Haram  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 30. Mars 2020