Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Entreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Sprinkler- og varmeanlegg Ryggeheimen- Rygge

Varmeanlegg Ekholt Helse- og Omsorgssenter (Ryggeheimen)
Brannsikringstiltak Ekholt Helse- og Omsorgssenter (Ryggeheimen)
Varmeanlegg -
Utbedring av varmeanlegg –suppleringer av eksisterende og ombygging.
Ryggeheimen består i dag av flere bygg, hvor de ulike byggene er oppført i ulike byggetrinn. Nyest er Utsikten der ny varmesentral ble installert 2007, og denne står for oppvarmingen av hele bygningsmassen. Deler av bygningsmassen har gammelt radiatorsystem som nå skal byttes. Eksisterende radiatoranlegg er basert på 80/60C° der retur inngår som en del av tur til ventilasjonsaggregater og gulvarme for å senke temperatur før varmepumpe. Ved ombygging må dette ivaretas og beholdes. Det henvises til systemskjema varme 00-01-300-70-01 for detaljer.
Arbeidene for varmeanlegget består av følgende:
• Komplett nytt radiatoranlegg i eldresenter/skogsiden og kantine
• Komplett nytt radiatoranlegg solsiden Syd
• Nye radiatorer i trapp Solsiden Syd
• Nye radiatorer i inngangsparti Solsiden
• Nye termostatventiler montert på eksisterende radiatorer i inngangsparti og oppholdsrom Solsiden
• Installasjon av ny akkumulatortank og sirkulasjonspumpe for varmepumpe i varmesentral Utsikten, samt omlegging av rør i fob. Med dette. (Se kravspesifikasjoner)
Sprinkleranlegg - Installasjon av sprinkleranlegg i de områder som i dag ikke er dekket
med sprinkler.
Ryggeheimen består i dag av flere bygg, hvor de ulike byggene er oppført i ulike byggetrinn. Bygget er i dag delvis sprinklet. i forbindelse med bygging av Utsikten, ble det installert sprinkleranlegg i Utsikten, samt i deler av øvrig tilstøtende bygningsmasse som et kompenserende tiltak for flere forhold på Solsiden. Skisser nedenfor viser hvilke områder som i dag er sprinklet og hvilke områder som nå omfattes av dette arbeidet.
Som et kompenserende tiltak for flere feil og anmerkninger ved bygget som er avdekket i en brannteknisk tilstandsanalyse fra 13. 10. 2016, er det konkludert med at hele bygningsmassen nå skal fullsprinkles.
Byggene har i dag to stk eksisterende sprinklerventiler med tilhørende trykkforsterkningspumper som er plassert i underetasjen i Utsikten og Eldresenter. Det er også en tørrventil plassert på loft på eldresenter som er tilknyttet sprinklerventilen som i dag betjener eldresenteret. Det er antatt at sprinklerventilen som i dag betjener eldresenteret har kapasitet til å dekke de områder som nå også skal dekkes.
Eksisterende sprinkleranlegg beholdes i hovedsak som det er, men med noen mindre ombygginger / tilpassinger. (Se kravspesifikasjoner)
Anbud id:
536031
  • Sted:
    Moss
  • Registrert:
    Tirsdag 17. Juli 2018

Lignende oppdrag i Østfold

4 anbud