Skorsteinsarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

77 Siste år
21 Siste 3 mnd
8 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Stålpipe m firkanthatt, to etg

Registrert Dato: Mandag 02. November 2009

I vårt halvannen etasjers rekkehus i Nøklesvingen 10, 0689 Oslo, ønsker vi å sette inn stålpipe 150 mm i diameter koblet til peisinnsats type N-36V fra Nordpeis.

Skisse som grovt viser snitt av pipetraseen er vedlagt, samt snitt-tegning av huset. På loftet må pipen gå utenom et skap, som står rett over peisinnsatsen. Vi tror dette bør løses med et 45 grader bend, litt rør, og deretter et nytt 45 grader bend før gjennomgangen til loftet. Alternativt kan kanskje pipen gå på skrå fra toppen av peisen og oppover?

Vi skal bygge et skap ved siden av og delvis rundt pipen, på en måte som er i tråd med forskriftene og avstandskravene til den aktuelle pipen. Det er ubegrensede muligheter for lufting langs hele pipen og ut av skapet. Om mulig ønsker vi halvisolert piperør i nedre del. Inni skapet vil vi, dersom det er plass igjen, skjerme av mot pipen med perforerte metallplater, slik at brannforskrifter overholdes, samtidig som pipen forhåpentlig vis kan gi noe varmeeffekt/tørkeeffekt i skapet. Alternativt helisolert. Hvilken løsning vi går for vil være avhengig av hvor mye plass løsningen tar, og hva vi blir anbefalt.

Omtrentlige mål:

Lengde fra topp peisinnsats til 45 grader bend i første etasje: ca 90 cm
Fra bend til nytt 45 grader bend og gjennomgang til kaldt loft: ca 85 cm
Fra loftsgulv til loftstak: ca 180 cm
Tykkelsen på yttertaket er ukjent.
Taket er tekket med stålplater med taksteinsutseende. Borettslaget kunne ikke informere om merke.
Vi ønsker fortrinnsvis firkantet pipehatt over tak.

Bak peisinnsatsen vil vi benytte den relativt nye brannmuren fra Nordpeis som kun bygger 3 cm. Vi ønsker tilbud på slike plater dersom dere fører dem.

Vi ber om pristilbud på stålpipe, og evt. søknadsarbeid til plan-og bygningsetaten dersom det trengs (vi har fått ja fra Byantikvaren som har huset på sin liste over bevaringsverdige hus).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere