Betong, Entreprenør, Gulv, Murer i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1557 Siste år
407 Siste 3 mnd
124 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Støping av kjellergulv

Registrert Dato: Torsdag 18. November 2010

3 etasjes liten bygård med 6 boenheter på vålerenga som er i ferd med å utvikle tildels grove setningsskader.
Hele bygningen synker noe (1-3mm pr år), men synker mest på innvendige bærevegger, noe som resulterer i att bygningens dører og vinduer blir skjeve og innvendige vegger sprekker.
De innvendige bæreveggene i kjeller består av 1 1/2 og 2 steins mur som stikker 50 cm under gulvnivå. Der står de på store skiferstein. Disse igjen hviler nok bare i leira. Vi tror, etter mange runder med oss selv og diverse forståsegpåere, at en løsning kan være å pigge ut gammelt ca 10 cm uarmert kjellergulv, så grave seg ned til nivå med skifersteinene. For deretter og støpe en solid armert gulvplate som låser, avstiver og binder innvendige og utvendige vegger. Vi trenger derfor noen som har erfaring og referanser fra lignende jobber. Og som kan bidra med gode forslag til løsning på hvordan denne spesielle jobben kan utføres. Kjellerens grunnflate er ca 100 m2 og det er mulig å legge transportbånd for masser ut til gate. Det ligger litt avløp og tilførsel av vann i gulvet. Så en rørlegger må også kontaktes og koordineres inn i prosjektet.
Vi er en gjeng hyggelige og anstendige naboer som søker hyggelig og anstendig fagperson. Det er bare å ringe for utfyllende info eller befaring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere