IT/Web og Support i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

587 Siste år
438 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Støtteverktøy for periodeavslutning for Helse Sør-Øst

Registrert Dato: Mandag 18. Januar 2021

Helse Sør-Øst RHF er i planleggingsfasen av en anskaffelsesprosess for et støttesystem for periodeavslutning for regnskap. Det er identifisert behov for et verktøy som kan understøtte og standardisere periodeavslutning av regnskapene til alle foretakene i Helse Sør-Øst. Dette innebærer funksjonalitet som understøtter planlegging og gjennomføring av periodeavslutningsprosessen, inkludert avstemming og dokumentasjon av regnskapsmessige balanser og transaksjoner. Verktøyet vil være viktig i dialogen med ekstern revisor i forbindelse med periodeavslutninger. Antall brukere i en slik løsning antas å ligge mellom 100 og 150 personer totalt i Helse Sør-Øst.
Helse Sør-Øst har en regional ERP løsning basert på Oracle E-Business Suite Release 12. 
Oppdragsgiver ønsker å invitere til én-til-én -møter med potensielle leverandører for å få informasjon om hva som finnes av løsninger i markedet (hyllevare).
Endelig avgrensning av løsningsomfang og ambisjonsnivå besluttes etter dialogen med markedet.
Påmeldingsfrist til én-til-én -møter er innen utgangen av fredag 22. januar, og gjøres via kommunikasjonsmodulen i Mercell. I forbindelse med påmelding bes det om å få tilsendt en kort informasjon om løsning som kan tilbys, gjerne også med en oversikt over prismodell(er).
Én-til-én -møter er planlagt å bli avholdt på Skype i perioden 25. januar til 29. januar 2021.


Referansenummer:  2020/2017

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift