Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Snekker i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Steinlegging og møblering i forbindelse med prosjektet Sanering VVA Torggata

Kontraktsperioden er antatt å bli høst 2021 - vår 2023. Oppdragsgiver forventer at kontraktsoppstart vil være oktober/november 2021. Arbeidene må utføres i flere etapper og følger fremdrift på prosjektet Sanering vva Torggata. hå kommune er selv utførende på vei-, vann- og avløpsarbeidene.
Arbeidene omfatter kanter, linjer og dekker av granitt, samt utendørs møblering, i forbindelse med prosjektet Sanering vva Torggata. Arbeidene vil skje etappevis etter som va-arbeidene går fremover.
Normal arbeidstid forutsettes gjennom hele byggeperioden. Med normal arbeidstid menes 07. 00-19. 00 mandag-torsdag, fredag 07: 00-15: 00. Eventulle avvik må avklares med byggherre.
Oppdragsgivers interne organisering av prosjektarbeidet, entrepriseadministrasjon og byggeledelse, med organisasjonskart, adresseliste og engasjerte rådgivere vil fremgå av plan for sikkerhet, helse og arbeidsmiljø.
Arbeid for andre oppdragsgivere enn hå kommune i anleggsområdet skal godkjennes av oppdragsgiver.
Avvik fra NS8406 kap 24: "Byggherren forbeholder seg retten til å bruke vei, fortau og plasser til normalt bruk uten at dette betraktes som overtagelse".
spesielle forhold pÅ anleggsplassen
Entreprenøren må påregne å samordne seg med andre aktører inne på anlegget. Ulemper knyttet til dette skal inkluderes i poster for rigg og drift av anlegget.
Entreprenøren skal under arbeidets gang ta hensyn til omgivelsene, slik at ikke naboer og berørte parter sjeneres unødig av støv, støy, rystelser, utslipp og avfall etc. Entreprenør skal iverksette nødvendige tiltak for å hindre støvplager fra anleggsområdet og fra anleggstransport.
Utførelsestidspunkt og mengdeomfang vil følge framdriften til øvrige anleggsarbeider på stedet og vil derfor bestemmes av oppdragsgiver. Ulemper knyttet til dette skal inkluderes i poster for rigg og drift av anlegget.
Anleggsområde
Generelt skal anleggsbredden/området holdes så liten som praktisk mulig, slik at sjenanse og ulemper for området blir minst mulig.
Entreprenøren har ansvar for å holde anleggsområdet og tilstøtende veier ol. Som berøres av anlegget, ryddige. Dette inkluderer nødvendig gatefeiing for å unngå klager.
Anleggsområdet skal sikres på tilfredsstillende måte iht. Gjeldende regelverk.
Entreprenøren må selv ordne tillatelser til lager- og riggområde.
Alle kostnader knyttet til slike tiltak skal inkluderes i poster for rigg og drift av anlegget.
Trafikk og adkomst
Det skal foretas nødvendig sikring og skilting i forbindelse med egne arbeider i offentlig vei og ved avkjørsler til tilstøtende veier. Skilting skal foretas iht. Statens vegvesens håndbok N301 Arbeid på og ved veg.
tilleggsarbeid. regningsarbeid.
Byggherren kan pålegge entreprenøren å utføre tilleggsarbeider som skal gjøres opp etter anbudets Steinlegging og møblering Torggata enhetspriser eller hvor disse ikke passer, etter tilbud (fast pris) fra entreprenøren eller som regningsarbeid. Ethvert arbeid som medfører krav om tilleggsbetaling utover kontraktssummen, skal ikke settes i gang før det foreligger skriftlig rekvisisjon fra byggherren.
Regningsarbeider skal gjøres opp etter entreprenørens selvkost for materialer og gjeldende arbeidslønn for vedkommende arbeid med påslag av de prosenter for administrasjon, fortjeneste, sosiale utgifter osv. Som entreprenøren har oppgitt i kap. 2. 04 Regningsarbeider. Entreprenøren skal daglig (avvik fra NS8406) føre timeoppgaver for arbeider og maskiner som er satt inn på tilleggs- og regningsarbeider. Det skal av timelistene, underskrevet av den enkelte arbeidstaker, maskinkjører eller anleggsarbeider, tydelig gå frem hva arbeidet gjelder, og ett eksemplar av timelistene legges ved fakturaen. Ved regningsarbeid skal entreprenøren hver uke sende byggherren for attestasjon oppgave over tid- og materialforbruk i form av timelister og materialsedler. Sluttnota for regningsarbeid skal sendes byggherren innen 30 dager etter vedkommende arbeids avslutning. Timene for regningsarbeid oppgitt i kap. 2. 04 Regningsarbeider skal tidfestes og inngå i kontraktens framdriftsplan. Tillegg i tid gis ikke før mengdene er overskredet.
Materiell og utstyr:
For materiell og utstyr omfatter påslagsfaktoren fortjeneste, risiko samt alle utgifter som administrasjon, frakt, assuranse, brekkasje og håndtering på byggplassen etc. påslagsprosent i prosjektet er 10 %.
regningsarbeid
For regningsarbeid skal enhetsprisene i mengdebeskrivelse kap. 02. 04 brukes. Prisene gjelder effektive timer og skal ikke ha annet påslag enn mva. Dersom prisene ikke er relevante skal det avtales nye priser som samsvarer med prisnivået i oppgitte timepriser. Materialkjøp og arbeid utført av underentreprenører gjøres opp iht. Faktura (netto priser) med påslag for administrasjon og fortjeneste jf. Sats oppgitt i e. 2.
Timeprisene for mannskap og maskiner skal inkludere alle entreprenørens
utgifter samt påslag til dekning av indirekte kostnader, risiko og fortjeneste. Hver enkelt timesats for mannskap og maskiner skal gjenspeile de faktiske kostnadene for hver etterspurt timesats.
Overtidstillegg er i forhold til ordinær timesats for Mannskap og i forhold til ordinær timesats for maskiner inklusive fører.
Kontraktssummen skal inkludere alle omkostninger av enhver art som er nødvendige for å utføre samtlige bygge- og installasjonsarbeider som fremgår av anbudsdokumentene. Kontraktssummen skal også omfatte omkostninger som følge av gjeldende offentlige påbud, verne- og miljøtiltak. Alle ulemper og utgifter ved å drive arbeidene også på vinterstid skal være inkludert. Anbudet skal baseres på de materialpriser, overenskomstbestemmelser, lovbestemmelser mv. Som var offentliggjort 14 kalenderdager før anbudsdato.
Kontraktssummen skal indeksreguleres etter totalindeksmetoden iht. ns 8406, pkt. 23. 1. Indeksregulering med utgangsindeks 3. Kvartal 2021 "Veganlegg i alt"
før anleggsarbeidet starter skal entreprenøren ha ferdigstilt kvalitets-plan, sjekklister og hms-plan.
første avdragsnota vil ikke bli utbetalt hvis ikke alle disse aktivitetene er gjennomført.
Se mengdebeskrivelse for mengder og nærmere beskrivelse av arbeidene
Anbud id:
734143
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 25. Juni 2021