Elektriker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

941 Siste år
212 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Stikkontakt til varmepumpe

Registrert Dato: Onsdag 01. Desember 2010

har en kurs på 10a med jordfeilbryter som går til garasje. i huset går denne gjenno en koblingsboks. Fra denne boksen ønsker jeg å få strekt en ledning og få montert en stikkontakt ved siden av nymontert varmepumpe.

-boksen ligger lett tilgjengelig på loft.
-det strekkes ledning ca 2 meter fra boks til der ledningen kan føres ut av huset.
-fra der ledningen kommer ut føres ledning langs toppen av veggen, ca 3 meter bortover, før den føres ned til varmepumpen, høyde fra varmepupe til toppen av veggen, ca 3 meter.
-kontakten festes til mur (pusset leca)

Montør må sjekke/vite at det er lovlig å gjøre det på denne måten. Pumpen trekker bortimot 1900 watt når den går på maks, det er som sagt jordfeilbryter på denne kursen i sikringsskapet, og den er koblet over en 10a automatsikring. Det øvrige som står på kursen er et lysstoffrør i garasjen (+ stikkontakter) og på sommertid er det to terassevarmere, men de brukes ikke samtidig med varmepumpe.

Er i utgangspunktet ikke interessert i å legge opp ny kurs, da vi skal ha en større rehabilitering av det elektriske ifb bygging av hybel og leilighet, men det hadde egentlig passet oss fint å få en 16a kurs, men regner med det blir betydelig dyrere ( og i tilegg har jeg en sterk misstanke om at det ikke er plass i skapet.)

el annlegget er fra 1981.

passer best å få gjort dette etter 18:00 eller når som helst lørdag/søndag. Eventuelt oppstart rundt 07 om morgenen. Men, dette er ikke et krav.

Har også noe annet arbeid som kan ses på om dere har tid (stikkontakter langs en vegg er død, sannsynligvis fordi de går over en bryter i vegg som er ødelagt og må byttes, kan komme til fra baksiden om det gjør ting enklere da vi holder på å pusse opp kjøkkenet på baksiden av bryteren).

Trenger ikke et nøyaktig tilbud på varmepumpen, mer et overslag over hvor mange timer det vil ta (feks 1,5 til 2,5 timer), timespris, eventuelle oppstartskostnader, utstyr, pris på kontakt+ledning/meter, og eventuelle andre kostnader som feks leie av servicebil og diverse saker som gjerne dukker opp på regningen...

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere