Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Storgata Svolvær

Vågan kommune innbyr herved til en åpen tilbudskonkurranse i forbindelse med prosjektering av nytt vann-, overvann- og avløpssystem i Storgata i Svolvær.
Dagens vann og avløpssystem er utdatert og består av ca. 100 år gamle betongrør og støpejernsledninger.
Prosjektet skal også inkludere utslippsledningen som kommer fra Storgata (uten rensing) og ut i havnen i Svolvær.
Prosjekterende skal vurdere alternative løsninger ved avløpsrensing og/eller forlengelse av eksisterende utslippsledning. Se vedlegg 4 og vedlagt Sosi-fil som viser avløpsledningen.
Prosjektet omfatter også prosjektering av gateplanet med tilhørende gateparkering, gatelys, eventuell beplanting og fortau (begge sider av vei) langs hele oppgitt trase. Prosjekteringsområdet er ca. 650 meter av Storgata, se vedlegg 1, 2 og 3.
Prosjekterende skal illustrere dette ved å lage en gatebruksplan for hele Storgata. Denne skal kunne brukes av entreprenør som både pris- og arbeidsunderlag.
målet med prosjektet er å oppgradere kommunal infrastruktur under bakkenivå og forskjønne/stramme opp Storgata i sin helhet på gateplan.
Prosjekterende skal også fokusere på fremtidige digitale løsninger som f. Eks. «smartby-løsninger». Dette spesielt mtp. Parkering og gatebelysning.
Prosjekteringen skal være i tråd med vågan kommune sin vva-norm (se vågan kommune sin hjemmeside), samt vedtatt kommunedelplan for Svolvær. Se vedlegg 6 for et utdrag fra kommunedelplanen.
Link til kommunedelplan for Svolvær: #URL0#
Link til vva-norm: #URL1#
vågan kommune har et pågående prosjekt med nabogaten (Sivert Nilsens gate), hvor det er laget detaljerte planer til hvordan denne gaten skal utformes.
Det er ønskelig at disse to gatene sees i sammenheng for å ha få like løsninger på bakkenivå. Se vedlegg 5 som viser forslagene til utførelse av Sivert Nilsens gate.
Prosjekterende skal detaljprosjektere og utarbeide et anbudsgrunnlag for hele Storgata iht. ns 3420 i samsvar med beskrivelse av oppdragsgivers behov (konkurransegrunnlag og kontraksgrunnlag).
Det vil være en del av dette oppdraget at prosjekterende koordinerer dette prosjektet med andre kabeleiere som enten har infrastruktur eller ønsker infrastruktur i denne gaten.
Se følgende liste av mulige aktuelle aktører:
- Lofotkraft as
- Loforkraft bredbånd as
- Telenor as
- Nornett as
- ikt avdelingen i vågan kommune
- vågan eiendom kf
Prosjekterende skal også lage en rammesøknad for hele prosjektet som er i tråd med anbudsgrunnlaget.
Det vil bli oppnevnt en politisk styringsgruppe som prosjekterende skal rapportere til. Det vil også inngå faglig personell i denne styringsgruppen fra blant annet Vann og avløp, Vei, parkering og plan.
Det er ønskelig med månedlige møter mellom prosjekterende og styringsgruppen gjennom hele prosjektet.
Kort oppsummert vil det i forespurt leveranse inngå:
- Prosjektering av nytt va-system i det definerte området i Storgata
- Vurdering av alternative løsninger for håndtering av avløpsvannet som i dag slippes ut i sjø utenfor torget. Se vedlegg 4.
- Prosjektering av gateplanet med tilhørende gateparkering, gatelys, beplantning og fortau på begge sider av Storgata.
- Utarbeiding av gatebruksplan
- Implementering av fremtidige digitale løsninger, "smartby-løsninger", gatebelysning og parkeringsløsninger
Anbud id:
646491
  • Sted:
    Vågan
  • Registrert:
    Mandag 25. Mai 2020