Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2339 Siste år
644 Siste 3 mnd
205 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Straumsnes barnehage - nybygg

Registrert Dato: Fredag 28. September 2012

Tingvoll kommune skal bygge ny barnehage i Straumsnes. Barnehagen skal dimensjoneres for 72 plasser fordelt på 45 plasser for store barn (3-5 år) og 27 plasser til små barn (0-3 år). Det er ønskelig at barnehagen får en utforming som gjør at en er fleksibel med hensyn til endringer i alderssammensetningen av barna.Barnehagen blir bygd på ny tomt og anbudet skal innbefatte bygninger og opparbeiding av tomt med parkering, gangveier, belysning og lekeplassutstyr.
Til orientering ble utlysningen lagt ut i Doffin 09.08.2012. Denne utlysningen erstatter den gamle grunnet utsatt frist.
Barnehagen skal bygges for 72 plasser fordelt på 45 storbarnsplasser og 27 småbarnsplasser. Barnehagen er tenkt drevet som en 5 barnsavdeling. Barnehagen blir bygd på ny tomt og anbudet skal innbefatte bygninger og opparbeiding av tomt med parkering, gangveier, belysning og lekeplassutstyr.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere