Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Styringssystem utelys

Fredrikstad kommune – heretter kalt oppdragsgiver - ved Teknisk drift – Etat for kommunalteknikk, virksomhet Vei innbyr til tilbudskonkurranse for anskaffelse av et moderne administrasjon- og styringssystem for all utendørsbelysning, forvaltet av oppdragsgiver.
Anleggene omtales videre som veilysanlegg, men gjelder for vei-, gate-, plass og torg-, lysløypeanlegg, samt parkbelysningsanlegg. Det ønskes tilbud på et felles toppsystem for styring, overvåking og kommunikasjon med anleggene. Dette gjelder både på armaturnivå og på tennpunktsnivå, så vel for nyanlegg som i bestående anlegg.
Fredrikstad kommune:
Fredrikstad kommune eier, og har driftsansvar for vei- og gatebelysning i Norgesnett og Hafslund Netts forsyningsområde. De har ca. 12. 000 lampepunkter, og ca. 160 tennpunkt. Av dette inngår ca. 84 % i Norgesnetts forsyningsområde, og de resterende 16 % i Hafslund Netts område.
Dagens gatelysanlegg har intet felles styringssystem, og tennpunktene er styrt autonomt via lokal fotocelle, alternativt med kontaktor. Dette betyr at man ikke får tilbakemelding om feil ved anleggene, og områder kan ligge mørke uten at kommunen har kjennskap til det.
Anbud id:
525242
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Torsdag 24. Mai 2018