Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1008 Siste år
319 Siste 3 mnd
79 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sunndal kommune - Ny pumpeledning

Registrert Dato: Torsdag 22. Desember 2011

Det skal etableres en ny pumpeledning for drikkevann fra Sunndal grunnvannsanlegg og frem til eksisterende ledning i Romsdalsveien. I den forbindelse skal elva Driva krysses og eksisterende støpejernsledning i sentrum «krakkes» for innføring av ny ledning.
Pumpeledningen skal tilknyttes eksisterende pumpeledning med ny kum ved Sunndal vannbehandlingsanlegg og nye kummer i Romsdalsveien. Det skal etableres landkummer i forbindelse med elvekryssinga.
Etter elvekryssinga vil rørtraseen følge inntaksledningene til Hydro Sunndal og deretter krysse disse for å gå på østsiden av Hydros utjevningsbasseng. Ledningen blir liggende på innsiden av gjerde.
Det vil være et krav at kryssing av Driva skal gjennomføres når vannføringen i elva er liten. Dette er anslått til å være perioden februar- mars. Det vil være avgjørende at entreprenør har kapasitet til å gjennomføre kryssinga på gitte tidspunkt og synliggjør dette spesielt i fremdriftsplanen som skal følge tilbudet.
Fra pumpestasjonen Hydro Sunndal og inn til Romsdalsveien ligger det en eksisterende Ø250 støpejernsledning. Denne skal «krakkes» for innføring av ny Ø315 PE ledning. Trase for eksisterende støpejernsledning krysses 2 ganger av kommunal vannledning Ø150 støpejern. Gjelder i Mongstugata og Drivavegen.
Ø315 PE 100 SDR11 Ca.1250
Vannkummer med armatur 6 stk.
Betonglodd Elvekryssing, ca. 100m

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp

Entreprenør, Kummer, Vannledning

Sunndalsøra, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 20. Januar 2012