Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Taktekker, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Gjerder og Porter, Rørlegger, Riving, Solskjerming, Ventilasjon i Nordland

Formidlede anbud
 • 125290
  Siste år
 • 26027
  Siste 3 mnd
 • 3145
  Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Svømmebasseng Herøy kommune - totalentreprise

Herøy kommune innbyr til tilbudskonkurranse for Herøy svømmehall. Nybygg skal kobles sammen med eksisterende skolebygg.
I entreprisen ligger etablering av bergvarmeanlegg og flytting av hovedvanns- og avløpsledning. Arbeidene skal gjennomføres som en totalentreprise etter NS 8407.
Nytt bygg for svømmebasseng skal innpasses i situasjonsplanen ved skolen. Bassenget skal oppføres i forlengelse av dagens gymsal/ kultursal, hvor det i dag står et leskur. Nybygg forbindes med eksisterende skole med et takoverbygg.
Det etableres to nye trapperom i tilknytning til eksisterende bygg. Det er nødvendig med rivearbeider i eksisterende bygg for å bygge disse, herunder utvendig rampe.
- Trapperom 1: For å sikre universell utforming i forbindelsen mellom byggene etableres det et trapperom med heis/ løfteplattform ved skolens hovedinngang. Trapperom 1 prises om opsjon.
- Trapperom 2: Det bygges også et trapperom i nedre del av bygningsmassen. Her sikres adkomst via trapp eller løftplattform til plan U i nybygg.
Det vises til vedlagte tegninger og beskrivelser for utfyllende informasjon.
Når det gjelder estimert totalverdi i kunngjøringen så presiseres at det er prosjektets antatte totalramme, hvor entreprisekostnad er en del av denne.
Anbud id:
769691
 • Sted:
  Herøy (Nordland)
 • Registrert:
  Mandag 22. November 2021

Lignende oppdrag i Nordland

6 anbud