IT/Web og Support i Rogaland
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
System for matforsyning til Helse Vest
I forbindelse med sykdom og sykehusopphold er det ikke uvanlig å ha liten matlyst og gå ned i vekt. Dette kan føre til et lengre sykdomsforløp på grunn av nedsatt motstandskraft, økt risiko for infeksjoner, dårligere sårheling, økt trøtthet og forsinket rehabilitering. Kostplaner til pasienter er avhengig av informasjon om næringsinnhold i måltidene for å sikre høyere matinntak til pasienter i ernæringsmessig risiko. Informasjon om produkt er derfor viktig i menyplanleggingen for å kvalitetssikre at rett type mat blir laget til rett pasient, og levert til rett tid. Flere av dagens manuelle arbeidsprosesser må digitaliseres slik at det blir mer tid til matproduksjon. Vi ser etter et systemet som er smidig og oversiktlig for alle brukerne med felles database slik at foretakene kan planlegge og dele menyer med hverandre. Brukerne er ansatte ved produksjonskjøkken, ansatte ved avdelinger som merkantil, mat/postverter, sykepleiere og helsearbeidere, klinisk ernæringsfysiolog, tekniske brukere - personell it-drift, og på sikt pasienter som vi ønsker skal kunne bruke systemet. i tillegg er brukerne interne og eksterne kunder og internkornsernkunder som bestillere. Oversikt over økonomiske forhold må også inngå. Oppdateringer i systemet skal kunne gjøres smidig og være enkelt for brukerne. Helse Vest har som mål å sette pasientens behov i søkelyset for våre tjenester. Fram mot 2030 skal vi redusere CO2-utslipp med 40 %, og innen 2045 skal vi være klimanøytrale. Innen 2030 skal vi redusere matavfall med 50 %. Vi ønsker et godt regionalt matforsyningssystem som kan hjelpe oss å nå disse målene.
-
Sted:Stavanger
-
Registrert:Mandag 16. Mai 2022