Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

System/systemer for operasjonell risikostyring og compliance

Formålet med denne anskaffelsen er å anskaffe system/systemer innenfor operasjonell risikostyring og compliance.
Systemet skal støtte prosessene for identifisering, vurdering og håndtering av operasjonell risiko, samt overvåkning og rapportering, på ulike nivåer i organisasjonen.
Systemet skal støtte compliancefunksjonen i utarbeidelse og vedlikehold av regelverksoversikter, samt sørge for at regelverk er kjent og blir etterlevd. Systemet skal også støtte prosessene for å vurdere, dokumentere og rapportere risiko og status på compliance.
Banken har eksisterende systemer for hendelseshåndtering, men systemet som anskaffes skal inneholde et hendelsesregister og benyttes for manuell registrering av hendelser og import av hendelser fra øvrige systemer.
Det tas sikte på å anskaffe ett system som tilfredsstiller kravene for både risikostyring og compliance, men det er også et alternativ å anskaffe to ulike systemer dersom dette totalt sett fremstår som det mest gunstige alternativert for Norges Bank. Dette innebærer at det kan gis tilbud på deler av leveransen. Tilbyder må angi om foretaket vil gi tilbud på både system for operasjonell risikostyring og system for compliance.
1 stk
1 stk
Dersom Norges Bank ønsker å anskaffe to separate løsninger, ønsker banken å kunne utløse en opsjon fra valgt (e)leverandør (er) på levering av et tilbud på integrasjon av løsningene.
Anbud id:
250469
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 15. Mai 2013