Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Entreprenør i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Tøylogistikkløsning til Nordlandssykehuset - Med delkontrakter

Anskaffelsen gjelder en tøylogistikkløsning for Nordlandssykehuset (nlsh) fra Focus Security as. (informasjon om leverandøren finnes her: #URL0# )
Behov
nlsh har ca 30 000 plagg i sirkulasjon. Per i dag liten eller ingen kontroll på uttak, innlevering og sirkulasjon av arbeidstøy. Svinn på flere tusen plagg i året.
løsning
løsningen skal danne hovedelementet som støtter opp under målsetning om 100% kontroll over utlevering av arbeidstøy for helsepersonell. løsningen skal utstyre et tøyrom for å gi sykehuset mulighet til å ha tilstrekkelig med rent arbeidstøy uten å måtte opprettholde eksessive reserver av dette, ved å gi kontroll på hvem som til enhver tid har tatt ut hvilken type og hvilken mengde tøy; derved også redusere svinn betraktelig samt gi besparelser av arbeidstimer brukt på kontroll.
løsningen innebærer bl. a. Bruk av rfid for lagerkontroll, adgansgkontroll ved hjelp av karuselldør, kontrollerte kabinetter, returenhet, og software for flytrapportering fra løsningen.
Tilbudspris eks mva for løsning inklusive frakt og installasjon, er på kr 1 908 060, -. Nordlandssykehuset har som intensjon å inngå avtale med Focus Security etter utløpet av 6 februar d.å. Det vil bli etterspurt skatteattest fra leverandøren på vanlig måte.
Hjemmel
Hjemmel for å benytte intensjonskunngjøring er anskaffelsesforskriftens § 8-18 jfr §5-2 (1); for denne anskaffelsen kan nlsh kun inngå kontrakt med en bestemt leverandør. Undersøkelser gjort av Nordlandssykehuset har ikke kunnet finne leverandører av tilsvarende løsninger. En alternativ løsning med tøyautomater er vurdert å gi mindre kontroll sammenlignet med valgt løsning, samt vurdert å være dyrere over tid.
Anbud id:
626535
  • Sted:
    Bodø
  • Registrert:
    Torsdag 23. Januar 2020

Lignende oppdrag i Nordland

3 anbud