Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Taksering og ingeniørtjenester i forbindelse taksering av eiendom - Værøy kommune.

Intensjonsutlysning Mosseng Takst- og Ingeniørtjenester
værøy kommune har til hensikt å inngå kontrakt med Mosseng Takst- og Ingeniørtjenester til taksering av eiendommer som ikke har formuesgrunnlag fra skatteetaten, i forbindelse med innføring av eiendomsskatt i værøy kommune fra 01. 01. 17.
Kontrakten har en anslått verdi på inntil kr 400 000, -
Kommunestyret i værøy kommune gjort vedtak om å innføre eiendomsskatt i hele kommunen fra 01. 01. 17. Fristen for utskriving av skatten er 30. 06. 17.
Kommunen har i lengre tid hatt mangel på bemanning på teknisk etat, og har derfor ikke hatt mulighet til å starte med forberedelsene til innføring av eiendomsskatt før i mars 2017.
Prosessen med å forberede innkreving av eiendomsskatt er omfattende, og krever mye kompetanse innen fagområdet. Denne kompetansen er ikke tilgjengelig blant kommunens egne ansatte.
værøy kommune har stor tidsnød for å rekke å skrive ut skattesedler innen fristen, og har tatt kontakt med Mosseng Takst- og Ingeniørtjenester som har tilgjengelig kompetanse, kompetanse og anledning til å bistå med taksering i løpet av en svært kort tidsperiode.
Intensjonen om å inngå kontrakt baserer seg på tilgjengelig kompetanse, og mulighet til å arbeide raskt med saken slik at værøy kommune rekker fristen 30. 06. 17 på utskriving av eiendomsskatt.
Anbud id:
462433
  • Sted:
    Værøy
  • Registrert:
    Fredag 21. April 2017