Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Tastaveden ungdomsskole

Tastaveden skole består av fire hovedbygninger. Skolen skal rehabiliteres ved at to eksisterende bygningsfløyer rehabiliteres, ett bygg (gym-bygget) rives og erstattes ikke, mens eksisterende midtbygg og lager A115 rives og bygges nytt. Rehabiliteringen omfatter også uteområder. Utarbeidet forprosjekt ligger til grunn for entreprisen.
Bygningene er fra begynnelsen av 60-tallet. bærekonstruksjon er i hovedsak støpte dekker/bjelker og betong-/stålsøyler. bærende inner- og yttervegger er hovedsakelig i betong. Øvrige yttervegger er platekledd eller med tegl. Gulv på grunn er stedstøpt. Bygget ferdig renovert utgjør 6043 m² bta (inkl. Tilfluktsrom som det ikke skal gjøres noe med).
Kun bygning kalt midtbygget, som er en ny bygning, skal breeam-sertifiseres i klassen «very good», og vedlagt bim-manual beskriver hvordan bygningsinformasjonsmodellering (bim) gjennomføres i prosjektet.
Midlertidige skolelokaler inngår ikke i kontraktsarbeidet.
Det tas forbehold om godkjent rammesøknad frem til kontraktsinngåelse. Se sakens dokument for ytterligere informasjon, krav og beskrivelse.
Anbud id:
692854
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Mandag 18. Januar 2021

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud